Με καυστικό χιούμορ, βαθιά νοήματα και πολύ ρομαντισμό, η σειρά πραγματεύεται τα ζητήματα της σύγχρονης γενιάς των 30άρηδων.

Από EW Staff
28 Ιουλίου, 2021 @ 14:11

H νέα σειρά της Apple “Mr. Corman” θα κάνει πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, με 10 επεισόδια συνολικά. 

Η πλοκή ακολουθεί την καθημερινότητα ενός καλλιτέχνη, του Josh Corman. Η καριέρα του όμως, δεν πάει τόσο καλά όσο περίμενε, με αποτέλεσμα να διδάσκει σε ένα δημόσιο σχολείο στο San Fernando για να τα βγάλει πέρα. Η πρώην αρραβωνιαστικιά του, η Μέγκαν μετακομίζει μακριά του και τη θέση της αναπληρώνει ο παιδικός του φίλος, Βίκτορ. Αν και έχει πολλά για να χαρεί στη ζωή του, εκείνος αντιμετωπίζει τον εαυτό του ως έναν άνθρωπο, που δεν αξίζει τίποτα. 

Με καυστικό χιούμορ, βαθιά νοήματα και πολύ ρομαντισμό, η σειρά πραγματεύεται τα ζητήματα της σύγχρονης γενιάς των 30άρηδων: “Πλούσιοι με καλές προθέσεις. Φτωχοί με φοιτητικά δάνεια και λαχτάρα να ενηλικιωθούν πραγματικά λίγο πριν πεθάνουν“.

Το καστ αποτελείται από τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ερμηνείας, Joseph Gordon-Levitt (Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi, Inception κ.α.), τον Arturo Castro, που έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως David Rodríguez στο “Narcos” και την Debra Winger (Black Widow). Επιπλέον, συμμετέχουν ο ράπερ Bobby Hall aka Logic, ο οποίος κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά και η ηθοποιός Juno Temple -γνωστή για τους ρόλους της στα ‘Vinyl’, ‘Dirty John’ και ‘Ted Lasso’. Τέλος, το καστ συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Jamie Jilynn Chung (Dragonball Evolution, The Real World: San Diego, ‘The Hangover Part II) και Shannon Marie Woodward (Raising Hope,Westworld, The Last of Us Part II).

Mr. Corman

Το σενάριο, καθώς και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Joseph Gordon-Levitt. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στη δημιουργία των Band Together with Logic, REC the Vote (Hitrecord x ACLU), Buttercup, HitRECord on TV, Don Jon, The Blue Dildo, Strawberry Bootlaces, They Can’t Turn the Lights Off Now: Episode #2 και Morgan and Destiny’s Eleventeenth Date: The Zeppelin Zoo. 

Δείτε το trailer: 

Διαβάστε επίσης: