Ο βραβευμένος με Oscar Leto κάνει με τον τρόπο του αναφορά στο "Venom".

Από EW Staff
03 Νοεμβρίου, 2021 @ 12:30

Ο Jared Leto λατρεύει ως γνωστό τις μεταμορφώσεις. Ήταν ο Joker στο “Suicide Squad”, είναι ο Paolo Gucci στο καινούριο *“House of Gucci”, ήταν ο Rayon στο “The Dallas Buyers Club”. Έτσι, στο νέο τρέιλερ του “Morbius” μας δίνει τώρα μια πιο ξεκάθαρη ματιά στην επόμενη κινηματογραφική του μεταμφίεση ως ο Ζωντανός Βαμπίρ της Marvel Comics.

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός υποδύεται τον Δρ. Michael Morbius, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια του αίματος. Παίρνει ένα επικίνδυνο ρίσκο για να θεραπεύσει την κατάστασή του και, ως επί το πλείστον, νιώθει καλύτερα. Ο Michael αποκτά υπεράνθρωπες δυνάμεις, αισθήσεις και ικανότητες, αλλά και μια δίψα για αίμα.

Στα πλάνα του trailer που ακολουθεί βλέπουμε τι συμβαίνει στον ήρωα μας όταν μεταμορφώνεται πλήρως στην πιο τερατώδη πλευρά του.

“Είσαι εδώ για να θεραπεύσεις τον κόσμο ή να τον καταστρέψεις;”, ρωτά ο Jared Harris, ο μέντορας του Michael.

Το τρέιλερ μας δίνει επίσης μια ιδέα για το πώς αυτή η ταινία ταιριάζει στο ευρύτερο σύμπαν του Spider-Man.

Στο τελευταίο πλάνο βλέπουμε τον Michael να χτυπά έναν άνδρα με ένα μαχαίρι που ρωτά: “Ποιος είσαι, φίλε;” “Είμαι… ο Venom!”, απαντά ο Morbius και συνεχίζει: “Απλά αστειεύομαι. Είμαι ο Δρ. Michael Morbius… στις υπηρεσίες σας”.

Jared Leto transforms into the Living Vampire of Marvel Comics in the new trailer for ‘Morbius.’
| CREDIT: SONY PICTURES

Στην ταινία, που σκηνοθέτησε ο Daniel Espinosa, πρωταγωνιστούν επίσης οι Matt Smith, Tyrese Gibson, Adria Arjona και Al Madrigal, ενώ έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Ιανουαρίου.

*Υπενθυμίζουμε πως η επόμενη ταινία του Jared Leto, το πολυαναμενόμενο “House of Gucci”, θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 25 Νοεμβρίου.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: