Από EW Staff
07 Απριλίου, 2021 @ 12:00

H ταινία Monster, ή αλλιώς All Rise όπως είχε ονομαστεί αρχικά, είχε εντυπωσιάσει τους κριτικούς του Sundance Film Festival του 2018 και το Netflix έσπευσε να αγοράσει τα δικαιώματα προβολής για να μας τη διαθέσει. 

Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Walter Dean Myers, το Monster αφηγείται την ιστορία του Στιβ Χάρμον (Kelvin Harrison), ενός 17χρονου αριστούχου, του οποίου ο κόσμος καταρρέει όταν κατηγορείται για δολοφονία σε βαθμό κακουργήματος.

Η ταινία ακολουθεί τη δραματική πορεία του: από έξυπνος κι αγαπητός μαθητής κινηματογράφου από το Χάρλεμ, που πηγαίνει σε ένα ελίτ λύκειο, καταλήγει σε μια περίπλοκη νομική διαμάχη που μπορεί να τον καταδικάσει σε ισόβια φυλάκιση.

Σε σκηνοθεσία του Anthony Mandler, η ταινία Monster θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 7 Μαΐου 2021 και στο καστ συμμετέχουν οι Jennifer Hudson, Kelvin Harrison, Jennifer Ehle, Jeffrey Wright, John David Washington, Mikey Madison, Tim Blake Nelson, Paul Ben-Victor, Jonny Coyne, Rakim Mayers και Lovie Simone.

Διαβάστε επίσης: