Από EW Staff
22 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 10:16
Thriller για γερά νεύρα η νέα σειρά του Netflix που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Evan Peters Jeffrey Dahmer Netflix

Η ανατριχιαστική ιστορία του κανίβαλου και νεκρόφιλου serial killer, Jeffrey Dahmer ο οποίος διέπραξε από το 1978 έως το 1991 δεκαεπτά μακάβρια εγκλήματα, έφτασε στο Netflix από τον πολυβραβευμένο δημιουργό του «American Crime Story» Ryan Murphy. Και ο Murphy, ως πραγματικός θρύλος της τηλεόρασης, υπόσχεται σκηνές που θα χαραχθούν στη μνήμη μας για πάντα.

dahmer characters real life 0 1663761102

Η σειρά μας διεισδύει στην προσωπικότητα του δολοφόνου ταξιδεύοντας μας στα παιδικά του χρόνια όταν εκείνος ανέπτυξε έναν κλειστό και απαθή χαρακτήρα, ξεκινώντας να μαζεύει πτώματα νεκρών ζώων τα οποία συνήθιζε να θάβει στο δάσος πίσω από το σπίτι των γονιών του. Παράλληλα ο ίδιος είχε γίνει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο. Στην ηλικία των δεκαέξι άρχισε να αναπτύσσει σεξουαλικές φαντασιώσεις με νεκρούς και επιπλέον άρχισε να καταναλώνει τακτικά μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ο Jeffrey Dahmer υπήρξε υπεύθυνος για δεκαεπτά δολοφονίες νεαρών ανδρών μεταξύ των ετών 1978 και 1991  με ασύλληπτα σκληρές μεθόδους (συμπεριλαμβανομένων πράξεων σεξουαλικής βίας, νεκροφιλίας και χυδαίου κανιβαλισμού), καταδικάστηκε το 1992 σε ισόβια κάθειρξη. Δύο χρόνια αργότερα, μέσα στην φυλακή, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον Κρίστοφερ Σκάρβερ, έναν συγκρατούμενο του που έπασχε από σχιζοφρένεια. Όμως τα πρωτόγνωρα ειδεχθή εγκλήματα που διέπραξε όσο ήταν εν ζωή κέντρισαν το επιστημονικό ενδιαφέρον. Μόλις πέθανε ο εγκέφαλός του αφαιρέθηκε και αποθηκεύτηκε για επιστημονική μελέτη. 

p22931795 b v13 aa

Η πολύκροτη σειρά, πάντως, εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τις Αρχές της εποχής. Πώς μπόρεσε ο κατά συρροή δολοφόνος να δρα ανενόχλητος πάνω από 10 χρόνια χωρίς να μπορεί η αστυνομία να κατορθώσει να στοιχειοθετήσει την ενοχή του και να τον συλλάβει; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό καλείται να δώσει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η μίνι σειρά 10 επεισοδίων του Ryan Murphy για τη δράση του τρομαχτικού serial killer που έμεινε στην ιστορία ως “O Κανίβαλος του Milwaukee!”.

dahmer characters real life 0 1663761102 1

Διαβάστε επίσης: