Από EW Staff
31 Αυγούστου, 2022 @ 23:37
IMG 9187 Inventing Anna. H Julia Garner ως Anna Delvey, και η Katie Lowes ως Rachel στις διακοπές στο Μαρακές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη! ΙInventing Anna. Cr. Nicole Rivelli/Netflix © 2021

Η Rachel Williams μήνυσε το Netflix για την προσβλητική παρουσίασή της στη σειρά «Inventing Anna»

IMG 9184

Rachel & Anna εκστασιασμένες μπροστά στην γκαλερί που θα αγόρασε η Anna Delvey!

H πρώην φωτορεπόρτερ του περιοδικού Vanity Fair Rachel Williams, είναι ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην αληθινή, συναρπαστική ιστορία της Anna Sorokin (Delvey) καθώς πλήρωσε όπως είδαμε και στο σπαρταριστό επεισόδιο της σειράς 62.000 δολάρια για έξοδα της Sorokin στο Μαρόκο, τα οποία και ουδέποτε πήρε πίσω. Για την Rachel το να μηνύσει το Netflix για τον τρόπο παρουσίασής της στη δημοφιλή σειρά της πλατφόρμας, «Inventing Anna» ήταν αδιαπραγμάτευτο. 

imrs 1 php

Η θρυλική “Anna Delvey” στην αίθουσα του δικαστηρίου στην πολύκροτη σειρά του Netflix.

Στη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε η Rachel, αναφέρεται ότι η σειρά την παρουσιάζει ως μία «άπληστη, σνομπ, άπιστη, χειριστική και ανέντιμη» γυναίκα. Μέχρι στιγμής ο κολοσσός του streaming δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την κίνηση της πρώην φίλης της .

Η φωτορεπόρτερ άρχισε να κάνει παρέα με τη Σόροκιν το 2016, αλλά στη συνέχεια της ήρθε λογαριασμός ύψους 62,000 δολαρίων στην κάρτα της την American Express για ένα ταξίδι διάρκειας έξι ημερών που έκαναν μαζί στο Μορόκο.

Το 2019, Williams εξομολογήθηκε στο δικαστήριο κλαίγοντας για το πώς είχε την εντύπωση ότι η Anna θα κάλυπτε όλα τα έξοδά τους και ανέφερε ότι αντιμετώπιζε έντονο στρες, άγχος και κατάθλιψη για αυτό το απροσδόκητο χρέος.

IMG 9183

Το άρθρο του έγκυρου Vanity Fair για την μήνυση.

Όταν το «Inventing Anna» κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα, το BBC ανέφερε σε δημοσίευμά του: «Η απεικόνιση της Rachel στη σειρά δεν είναι σωστή. Παρουσιάζεται ως εμμονική με τον εαυτό της και υπερβολική».

Η πραγματική Williams είπε τη δική της εκδοχή της ιστορίας στο βιβλίο που έγραψε με τίτλο «My Friend Anna» που κυκλοφόρησε το 2019 και έγινε best seller.

Η νομική αγωγή που κατατέθηκε τη Δευτέρα, έγραφε: «Ως αποτέλεσμα της ψευδούς απεικόνισής της ως ένα ανέντιμο άτομο, η Rachel Williams υπήρξε θύμα διαδικτυακής κακοποίησης ενώ δέχθηκε και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς μέσα από podcasts, δημοσιεύματα, αναρτήσεις κλπ».

IMG 9179 1
Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Rachel της μοιάζει εκπληκτικά!
IMG 9180
Rachel & Anna αγαπημένες στο Μαρόκο…

Επιπλέον, ανέφερε ότι έχει δεχθεί «χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και πως αυτή η ζημιά στη φήμη της Williams θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί (…) το Netflix έδωσε ψεύτικα ονόματα σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας της Σόροκιν, αλλά δεν προστάτευσε την Rachel με τον ίδιο τρόπο. Αντίθετα, χρησιμοποίησε το πραγματικό της όνομα και τις προσωπικές λεπτομέρειες. Και έβαλε μια ηθοποιό να την υποδυθεί, με την οποία μοιάζουν σε εκπληκτικό βαθμό ακόμα και φυσιογνωμικά».

IMG 9181

H Julia Garner του Ozark ως Anna Delvey και η Katie Lowes ως Rachel Williams στην σειρά ‘Inventing Anna’
 | CREDIT: NICOLE RIVELLI/NETFLIX

Μένει να μάθουμε την αποζημίωση που ζητάει Rachel Williams από το Netflix προκειμένου να νιώσει δικαίωση για την κατακραυγή που δέχθηκε για τον τρόπο που την παρουσίασαν οι παραγωγοί στην πλέον δημοφιλή σειρά της πλατφόρμας με τους 220 εκατομμύρια συνδρομητές.

IMG 9182 1

Ανάρτηση της Rachel Williams ενάντια στο Netflix.
IMG 9186

Το βιβλίο που έγραψε η Rachel για την Anna έγινε best-seller!

Διαβάστε επίσης: