Από EW Staff
23 Ιανουαρίου, 2023 @ 05:34
IMG 1173

IMG 1174

The Revenge Song!

Το νέο single «Flowers» της Miley Cyrus, το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ Endless Summer Vacation της Miley Cyrus που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου, έσπασε το ρεκόρ για το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία μόνο εβδομάδα στο Spotify, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία streaming.

Πρόκειται για ένα υπέροχο κομμάτι του οποίου οι στοίχοι “φωτογραφίζουν” τον πρώην σύζυγό της Liam Hemsworth ο οποίος πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι την απατούσε με την Jennifer Lawrence ενώ ήταν παντρέμενος με την Miley. To τραγούδι κυκλοφόρησε την ημέρα των γεννεθλίων του Liam Hemsworth!

Mέχρι και τις 21 Ιανουαρίου,  τα streams του «Flowers» της Miley Cyrus στο Spotify δείχνουν ότι το τραγούδι είχε συγκεντρώσει 101.838.799 streams από τις 13 Ιανουαρίου που κυκλοφόρησε.

«Ήταν απίστευτο που είδαμε το “Flowers” να σπάει το ρεκόρ για τα περισσότερα streams σε μία μόνο εβδομάδα», δήλωσε στο Variety η Jana Coffey, επικεφαλής των συνεργασιών με καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες στο Spotify.

«Το τραγούδι είχε ήδη ξεκινήσει καταπληκτικά από την πρώτη ημέρα του και από εκεί και πέρα μόνο ανέβαινε. Αντί να βλέπουμε μαζικό αριθμό streams την πρώτη μέρα που μειώνονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάθε ημέρα μετά την κυκλοφορία του ήταν καλύτερη από την προηγούμενη», επισημαίνει η υπεύθυνη του Spotify!

IMG 1175

Διαβάστε επίσης: