Πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ενώ ήταν στο σκάφος του με τη γυναίκα του.

Από EW Staff
24 Ιουλίου, 2021 @ 19:20

O Mike Mitchell, ο bodybuilder-ηθοποιός, που αγάπησε το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις ταινίες Braveheart και Gladiator έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, έπαθε καρδιακή προσβολή, ενώ βρισκόταν στο σκάφος του στα ανοιχτά της Τουρκίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός ζούσε στο σκάφος μόνιμα με τη σύζυγό του, Denise.

“Ήταν πολύ δύσκολο να το πιστέψουμε. Ο ξαφνικός θάνατος ενός διεθνούς φήμης ηθοποιού, ενός αληθινού ανθρώπου, ενός αληθινού ηθοποιού, φίλου, του δικού μου αγαπημένου φίλου, μας έχει στενοχωρήσει όλους βαθιά. Είχα την τιμή να είμαι ο μάνατζερ σου από πάντα. Το να σε γνωρίσω και να κερδίσω τη φιλία σου είναι ανεκτίμητο”, δήλωσε ο μάνατζερ του.

Ο σκηνοθέτης Mark Stirton είπε κι εκείνος το δικό του αντίο στον αγαπημένο του φίλο μέσω του λογαριασμού του στο Twitter: “Είμαι πολύ στενοχωρημένος, που άκουσα για τον θάνατο του παλιού μου φίλου, που έχει συμμετάσχει σε 3 από τις ταινίες μου, Mike Mitchell. Πέρασε καιρός, Mike”.

Ο Mitchell ξεκίνησε αρχικά την καριέρα του σαν bodybuilder, κερδίζοντας πολυάριθμους τίτλους και βραβεία. Μάλιστα, βραβεύτηκε ως Mr. Universe και πήρε 5 τίτλους Masters Mr. World.

Αργότερα, όμως, τον κέρδισε ο χώρος του κινηματογράφου. Πρωταγωνίστησε σε πολλές διάσημες ταινίες, όπως τα «Braveheart», «Gladiator», «Apocalypse Z», «City of Hell» και «Skyfall».

Διαβάστε επίσης: