Μετά το Bly Manor, οι Trevor Macy και Mike Flanagan ετοίμασαν μια νέα σειρά για το δίκτυο.

Από EW Staff
17 Αυγούστου, 2021 @ 13:15

Μπορεί οι Trevor Macy και Mike Flanagan, δημιουργοί του The Haunting of Hill House και του Bly Manor να απογοήτευσαν τους θαυμαστές τους με την ανακοίνωση ότι δεν θα κυκλοφορήσουν κι άλλα επεισόδια, όμως όπως φαίνεται, μας επιφύλασσουν μία έκπληξη.

Όπως αποκάλυψε ο Macy, έχουν ετοιμάσει με τον Flanagan ένα νέο “τρομακτικό” project, το Midnight Mass. Πρόκειται για μία σειρά επτά επεισοδίων, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στη διάσημη πλατφόρμα streaming, Netflix, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Zach Gilford (Friday Night Lights), που υποδύεται τον Riley, έναν νέο που επιστρέφει “ντροπιασμένος” στη μικρή κοινότητα στο απομονωμένο νησί Crockett. Η άφιξή του συμπίπτει με την παρουσία ενός μυστηριώδους ιερέα (τον υποδύεται ο Hamish Linklater από τη σειρά Tell Me Your Secrets). Οι δυο τους ήδη είχαν έρθει σε ρήξη προηγουμένως, όσο ζούσαν μαζί στο νησί, όμως μερικά ανεξήγητα γεγονότα, τα οποία κάποιοι θα μπορούσαν να τα χαρακτηρίσουν ως θαυματουργά, θα πυροδοτήσουν πυροδοτούν μια νέα θρησκευτική κόντρα.

Αν και η νέα σειρά Midnight Mass ουσιαστικά δεν συνδέεται με τα Hill House και Bly Manor, υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί, που συμμετείχαν και στα προηγούμενα projects των δημιουργών.

Για παράδειγμα η Kate Siegel (η Theo Crain στο Hill House και Viola στο Bly Manor), ο Rahul Kohli ( υποδύθηκε τον Owen στο Bly Manor), η Alex Essoe (η Charlotte Wingrave από το Bly Manor), η Annabeth Gish (η Mrs. Dudley στο Hill House), ο Robert Longstreet (ο Mr. Dudley στο Hill House), η Samantha Sloyan (Leigh Crain στο Hill House), και τέλος, ο Henry Thomas (γνωστός ως Hugh Crain στο Hill House και Henry Wingrave στο Bly Manor).

Άλλοι ηθοποιοί, που θα συμμετάσχουν στη σειρά είναι οι Annarah Cymone, Igby Rigney και Michael Trucco, οι οποίοι μάλιστα, πρόσφατα πέρασαν κάστινγκ για την συμμετοχή τους στο επερχόμενο project, The Midnight Club. Μάλιστα, ο Trucco εμφανίστηκε και στην ταινία του Mike Flanagan με τίτλο Hush. Τέλος, άλλα μέλη του καστ του Midnight Mass που δεν αναφέραμε, είναι οι Crystal Balint, Matt Biedel, Rahul Abburi και Kristin Lehman.

Ο Henry Thomas και η Kristin Lehman υποδύονται αντίστοιχα τον Ed και την Annie Flynn, τους γονείς του Riley (Zach Gilford), ενώ τον αδερφό του, Warren Flyn, υποδύεται ο Igby Rigney.

Ο Rahul Kohli παίρνει τον ρόλο του σερίφη του νησιού Crockett, Hassan. Τον γιο του, Ali. Gish υποδύεται ο Rahul Abburi. Η Samantha Sloyan ενσαρκώνει την Bev Keane, από τις πιο “θρήσκες” φιγούρες της κοινότητας. Τέλος, όπως βλέπουμε και στο teaser, η Kate Siegel αντιμετωπίζει έναν μεγάλο φόβο ως εγκυμονούσα Erin Greene.

O Mike Flanagan έγραψε σε ανακοίνωση τύπου στο πλαίσιο της προώθησης της σειράς: “Το Midnight Mass είναι το αγαπημένο μου project μέχρι τώρα. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβω τι το κάνει τόσο προσωπικό. Οι ιδέες στην ρίζα αυτού του σεναρίου, με τρομάζουν απίστευτα. Υπάρχει πολύ σκοτάδι στο να δουλεύεις στο νησί Crockett. Ένα μέρος του είναι υπερφυσικό, αλλά το πιο τρομακτικό γεννιέται από την ανθρώπινη φύση”.

“Το σκοτάδι, που αντικατοπτρίζει αυτή η ιστορία, δυστυχώς, δεν είναι δύσκολο να το δεις στον δικό μας κόσμο. Αλλά αυτή η σειρά είναι κάτι άλλο, είναι για την πίστη. Ένα από από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρώπινης φύσης. Πως ακόμα και στο σκοτάδι, στα χειρότερα, στην έλλειψη φωτός -και ελπίδας- εμείς τραγουδάμε. Εύχομαι να σας αρέσει το τραγούδι μας”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: