Εκατοντάδες τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από EW Staff
08 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 08:40

Ο θάνατος του Michael K. Williams σε ηλικία 54 ετών το απόγευμα της Δευτέρας, σκόρπισε απέραντη θλίψη στους συνεργάτες και τους θαυμαστές του ταλαντούχου ηθοποιού. 

Ο Isiah Whitlock Jr., ο οποίος συνεργάστηκε με τον Williams στην επιτυχημένη σειρά του HBO, The Wire, έγραψε στο Twitter ότι “σοκαρίστηκε και λυπήθηκε από τον θάνατο του Michael K Williams” και πρόσθεσε: “Ένα από τα ωραιότερα αδέλφια στον πλανήτη με τη μεγαλύτερη καρδιά. Ένας εκπληκτικός ηθοποιός και ψυχή”.

Ο Wendell Pierce, ένας άλλος συνάδελφος στη σειρά, έγραψε: “Το βάθος της αγάπης μου για αυτόν τον αδελφό, μπορεί να ταιριάξει μόνο με το βάθος του πόνου που ένιωσα, όταν έμαθα για την απώλειά του. Ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος με την ικανότητα να δίνει φωνή στην ανθρώπινη κατάσταση που απεικονίζει τη ζωή εκείνων των οποίων η ανθρωπιά σπάνια ανεβαίνει μέχρι να τραγουδήσει την αλήθεια τους”.

Ο Joel McHale, που συνεργάστηκε με τον Williams στο Community, έγραψε στο Twitter: “Διάολε. Απλά, διάολε. Ο κύριος Williams ήταν τόσο καλός, ευγενικός, υπέροχος άνθρωπος”.

Η Ellen Barkin, η οποία εμφανίστηκε στην ταινία Brooklyn’s Finest με τον Williams, έγραψε: “Χάσαμε ένα μεγάλο ταλέντο. Αναπαύσου εν ειρήνη Michael K Williams”.

Ακολουθούν κι άλλα μηνύματα:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: