Από EW Staff
01 Φεβρουαρίου, 2023 @ 10:55
IMG 1316

O ρόλος του βασιλιά της pop μένει στην οικογένεια Jackson καθώς ο 26χρονος ανιψιός του βασιλιά της pop, Jaafar Jackson, θα τον υποδυθεί στην επερχόμενη βιογραφική ταινία της Lionsgate για τον εκλιπόντα τραγουδιστή – με τίτλο «Michael».

IMG 1318

«Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Jaafar Jackson θα είναι ο Michael – στο κινηματογραφικό γεγονός που εξερευνά το ταξίδι του ανθρώπου που έγινε ο βασιλιάς της pop. Έρχεται σύντομα», έγραψε στο Instagram ο σκηνοθέτης της ταινίας Antoine Fuqua, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία ο Jaafar εμφανίζεται ντυμένος όπως ο θείος του και παίρνει μια από τις χαρακτηριστικές πόζες του.

«Ο Jaafar ενσαρκώνει τον γιο μου. Είναι τόσο υπέροχο που θα τον δούμε να συνεχίζει την κληρονομιά των Jackson, των entertainers και των ερμηνευτών», ανέφερε η Katherine Jackson, μητέρα του Michael Jackson, σε δήλωσή της στο The Hollywood Reporter.

IMG 1317

Ο Jaafar Jackson είναι γιος του αδελφού του Michael, Jermaine Jackson, και είναι ένας εκκολαπτόμενος τραγουδιστής. Κυκλοφόρησε το πρώτο του single, «Got Me Singing», το 2019.

«Γνώρισα τον Jaafar πριν από δύο χρόνια και εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο με τον οποίο αντιπροσωπεύει οργανικά το πνεύμα και την προσωπικότητα του Michael», είπε ο παραγωγός της ταινίας Graham King.

«Ήταν κάτι τόσο δυναμικό που ακόμη και μετά από τη διεξαγωγή μιας παγκόσμιας αναζήτησης, ήταν ξεκάθαρο ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο», συνέχισε.

IMG 1315

Διαβάστε επίσης: