Από EW Staff
10 Ιουνίου, 2021 @ 12:38

«Συγχαρητήρια! Πρέπει να είστε πολύ περήφανος για την…εγγονή σας!», είπε στον Michael Douglas ο πατέρας μιας συμμαθήτριας της κόρης του και μάλλον δεν χάρηκε και πολύ. 

Ο 76χρονος ηθοποιός, που έχει δύο παιδιά με τη σύζυγό του Catherine Zeta Jones, βρέθηκε στην τελετή αποφοίτησής της κόρης του, Carys, όπως αποκάλυψε στο show της Kelly Clarkson και μάλλον έμοιαζε περισσότερο για «παππούς» της παρά για πατέρας της, σύμφωνα και με τα σχόλια των παρευρισκομένων.

«Ξέρεις, είναι λίγο σκληρό να βγαίνεις από την αίθουσα και οι άλλοι γονείς να σε κοιτάνε και να σου λένε: «Συγχαρητήρια, πρέπει να είστε πολύ περήφανος για την εγγονή σας», αστειεύτηκε ο ηθοποιός απαντώντας στην Kelly Clarkson για τα συναισθήματα του στην αποφοίτηση της Carys, προσθέτοντας βέβαια πως η κόρη του τον κάνει περήφανο όλα αυτά τα χρόνια.

«Τι να του απαντήσω; Του είπα, δεν ξέρω, φίλε. Λογικά. Δεν έχω εδώ την εγγονή μου, αλλά ναι, εντάξει», αναφέρει ο Douglas. Τόνισε ωστόσο, πως σε καμία περίπτωση δεν θα έπαιρνε προσωπικά ένα τέτοιο σχόλιο. «Οι άνθρωποι προσπαθούν απλά να φανούν ευγενικοί, δεν έγινε από κακή πρόθεση», καταλήγει.

Ο ηθοποιός εξήγησε επίσης πως τώρα που και η Carys ακολούθησε τον μεγάλο της αδερφό, τον 21χρονο Dylan και έφυγε από το πατρικό της, το σπίτι μοιάζει πολύ «άδειο» για εκείνον και την σύζυγό του. «Είναι τρομακτικό. Κοιτάει ο ένας τον άλλο και λέμε: Λοιπόν, είμαστε μόνο εμείς εδώ πλέον, μωρό μου. Ξεχνάς ότι ήδη τα είχες σκεφτεί όλα αυτά για το μέλλον των παιδιών σου και ξαφνικά μένετε να κοιτάζεστε. Είμαστε 20 χρόνια μαζί και όλα αυτά τα χρόνια, που φροντίζαμε ο ένας τον άλλο, έρχονται τώρα να μας αποζημιώσουν», εξομολογείται. 

Στο τέλος της συνέντευξής του, ο Douglas αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια και όπως αποκάλυψε το μενού περιλαμβάνει πολλά ταξίδια με τη σύζυγό του! 

Διαβάστε επίσης: