“Άνοιξα τα μάτια μου. Ένας άγνωστος ήταν σκυμμένος πάνω από το πρόσωπό μου, σε απόσταση αναπνοής. Με κοίταζε με τόση καλοσύνη, που ήμουν σίγουρη ότι πεθαίνω".

Από EW Staff
13 Φεβρουαρίου, 2022 @ 09:35
SHARON STONE 1

Πόσο ήθελα να ήταν απλώς κάποιος που θα μου μιλούσε με αγάπη και όχι κάποιος που θα μου έλεγε χωρίς περιστροφές: «Έχετε υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία».”

Η πολυσυζητημένη αυτοβιογραφία της Sharon Stone, με τίτλο «Μια Δεύτερη Ευκαιρία», που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά, σε μετάφραση Γιάννας Σκαρβέλη, είναι ένα βιβλίο που δύσκολα θα αφήσετε από τα χέρια σας!
Ξεκινώντας από το γεγονός ότι, το 2001, έφτασε μία ανάσα πριν το θάνατο (με τους γιατρούς να της δίνουν 5% πιθανότητες να επιζήσει), αφηγείται σαν χείμαρρος, με απόλυτη, σοκαριστική ειλικρίνεια, χωρίς όμως να γίνεται κυνική, όλη τη ζωή της: τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, τη βία που έχει υποστεί, την κακοποίηση της αδερφής της μπροστά στα μάτια της, από τον παππού της, την ψυχρή μητέρα της, που τις άφηνε απροστάτευτες, τη γιαγιά της, που συγκάλυπτε τα πάντα, σαν δήμιος στην πόρτα, την εξαπάτησή της σχετικά με την επίμαχη, αποκαλυπτική σκηνή της ταινίας “Βασικό Ένστικτο”, το αληθινό, πίσω από τη λάμψη Χόλυγουντ, τη δυσκολία να επιβιώσει ένα φτωχό κορίτσι σ’ ένα τόσο σκληρό κι ανταγωνιστικό κύκλωμα… Αυτά και πάρα πολλά ακόμα αφηγείται με πολύ τρυφερότητα -την τρυφερότητα ενός συνειδητοποιημένου ανθρώπου, που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου κι έχει κυριολεκτικά φτάσει στο χείλος της αβύσσου- όπως και το πώς έφτασε, μετά από ένα Όσκαρ και πολλές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, να αναθεωρήσει όλη την κοσμοθεωρία της.

MIA DEFTERI EFKERIA CVR FRONT SMALL 500x500 1

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: