Από EW Staff
23 Ιουνίου, 2021 @ 13:24

Τα 72 της χρόνια έκλεισε σήμερα η Meryl Streep και δέχτηκε το πιο πρωτότυπο δώρο γενεθλίων.

Ο καλλιτέχνης Adrian Wilson και ο υπεύθυνος παραγωγής ταινιών σε θέματα design Matt Duncan, έδωσαν σε έναν σταθμό του μετρό, το όνομα της θρυλικής ηθοποιού. 

Συγκεκριμένα, άλλαξαν την επιγραφή και ενώ η στάση του μετρό της Νέας Υόρκης αρχικά έγραφε «72 Street», τώρα έχει μετονομαστεί σε «72 Streep». Ένα πολύ έξυπνο λογοπαίγνιο, όπου με την αλλαγή ενός μόνο γράμματος, περιέχει το όνομα της και συμβολίζει επίσης και την ηλικία της. 

Παρόμοιες επιγραφές έχουν κυκλοφορήσει ανά διαστήματα στο διαδίκτυο, μέσα σε αυτές και μία πινακίδα, η οποία γράφει W 72 Streep, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα των δύο καλλιτεχνών, μόνο η δική τους είναι πραγματική, ενώ οι υπόλοιπες αποτελούν προϊόντα Photoshop. 

Μιλώντας στη New York Post, ο Adrian Wilson αναφέρθηκε στο εγχείρημα του λέγοντας: «Ελπίζω οι υπεύθυνοι μεταφορών της πόλης να αφήσουν την πινακίδα έτσι έστω για μία ημέρα. Θα αρέσει σε όλους, αν σκεφτεί κανείς ότι η Μέριλ Στριπ είναι εθνικός θησαυρός»

Ο ίδιος στο παρελθόν έχει κάνει παρόμοιες παρεμβάσεις και για άλλες σημαντικές προσωπικότητες, όπως ο Prince και η βασίλισσα της soul, Aretha Franklin.

Διαβάστε επίσης: