Από EW Staff
28 Ιουνίου, 2021 @ 11:23

O κωμικός ηθοποιός Max Rosenthal και πατέρας του δημιουργού της τηλεοπτικής σειράς Everybody Loves Raymond, Phil Rosenthal, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών. 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του πατέρα του, την Κυριακή μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media. 

“Max Rosenthal. 1926-2021. Σε αγαπάμε, μπαμπά”, έγραψε στο Twitter, ενώ ακολούθησαν κι άλλες δημοσιεύσεις στο Instagram.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: “Ο Max Rosenthal έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ. Όσο πληγωμένοι κι αν είμαστε, είμαστε ευγνώμονες που ήταν ο πατέρας μας, ο παππούς μας, ο φίλος μας, ο αγαπημένος και πιο αστείος τηλεοπτικός σταρ, αλλά και το πρότυπο του να ζει κανείς ως τα 95 με γλυκύτητα, ευγένεια, γενναιοδωρία, πάθος και πραγματικό χιούμορ. Θα έχω πολλά ακόμα να πω, αργότερα. Έχασα τη μεγαλύτερη επιρροή της ζωής μου. Ξέρω ότι κι εσείς τον αγαπήσατε και είμαι στεναχωρημένος για όλους μας σήμερα. Σε αγαπώ μπαμπά. Θα ζεις για πάντα μέσα μας, η οικογένεια σου και οι φίλοι που έκανες σε όλο τον κόσμο”. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς επήλθε ο θάνατός του, όμως πιθανότατα οφείλεται σε φυσικά αίτια. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο σταρ της κωμικής σειράς του γιου του “Everybody Loves Raymond” είχε καταφέρει να επιβιώσει από το Ολοκαύτωμα το 1938. Εκείνος και η γυναίκα του, ήταν η έμπνευση για τους ρόλους των γονιών του τηλεοπτικού Ray Barone. 

Διαβάστε επίσης: