Από EW Staff
20 Οκτωβρίου, 2022 @ 09:52
IMG 9842

Υγιέστατος και με νεαρή συνοδό εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Matthew Perry στο Λος Άντζελες. Αξέχαστος ως Chandler Bing, ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο People magazine αυτή την εβδομάδα ότι είχε πέσει σε κώμα και κόντεψε να πεθάνει!

IMG 9842

Η βιογραφία του “Chandle”r αποκαλύπτει τα πάντα για την εξάρτηση του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά αλλά
και την σχέση του με το μυθικό πλέον cast της σειράς Friends!

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» στις αρχές Νοεμβρίου, ο 53χρονος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ με αποτέλεσμα σε ηλικία 49 ετών το παχύ του έντερο να καταστραφεί, να πέσει 2 εβδομάδες σε κώμα περνώντας συνολικά πέντε μήνες στο νοσοκομείο και τελικά να χρειαστεί να του τοποθετηθεί σάκος κολοστομίας για 9 μήνες. 

IMG 9840

«Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2% πιθανότητες να ζήσω», αναφέρει χαρακτηριστικά. Οι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά Friends όμως είπε “είχαν κατανόηση και ήταν υπομονετικοί”.  Όσο για το βιβλίο δήλωσε «Έπρεπε να περιμένω να είμαι νηφάλιος και μακριά από την «ασθένεια» του αλκοολισμού και του εθισμού των ουσιών για να τα γράψω όλα. Και το βασικότερο; Ήθελα να είμαι σίγουρος πως θα βοηθούσε και άλλους».

IMG 9839 1

Στο περιοδικό People έδωσε μετά από απουσία χρόνων ο Matthew Perry την πρώτη του αποκαλυπτική συνέντευξη!

IMG 9841

Στο απώγειο της δόξας του εξώφυλλο στο Entertainment Weekly το μακρινό 1997!

Διαβάστε επίσης: