Μέχρι στιγμής η κόρη του έχει δει μόνο μία ταινία του πατέρα της και μάλιστα, δεν της άρεσε...

Από EW Staff
18 Ιουλίου, 2021 @ 16:36

Ο Matt Damon είναι άλλος ένας από τους διάσημους μπαμπάδες, του οποίου τα παιδιά δεν είναι μεγάλοι θαυμαστές.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός σε εμφάνισή του στην εκπομπή CBS Sunday Morning, η 15χρονη κόρη του αρνείται πεισματικά να δει την ταινία “Good Will Hunting”.

“Δεν θέλει να δει καμία ταινία, στην οποία συμμετέχω, γιατί μπορεί και να της αρέσει. Θέλει να είναι αυστηρή μαζί μου. Μία μέρα μου είπε: Έι, μπαμπά, θυμάσαι εκείνη την ταινία, το The Great Wall; Και της λέω: ναι. Και αμέσως γυρνάει και μου απαντάει: Ξέρεις, δεν είχε τίποτα ωραίο αυτή η ταινία. Θέλει να κρατάει τα πόδια μου σταθερά στο έδαφος, δεν μου χαϊδεύει τα αυτιά”, ανέφερε ο ηθοποιός.

Βέβαια, για του λόγου το αληθές, η ταινία όντως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ενώ συγκέντρωσε μόνο 35% σκορ στο Rotten Tomatoes. Μπορεί η ταινία να μην άρεσε στην κόρη του, όπως και σε πολύ ακόμα κόσμο, όμως ο ηθοποιός εξήγησε πως κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι το πάθος του για την υποκριτική.

“Μου αρέσει που εκτιμούν το γεγονός ότι αγαπώ την δουλειά μου. Ξέρουν ότι είναι μία πολύωρη δουλειά, με πολλές απαιτήσεις, όμως γνωρίζουν επίσης πόσο με γεμίζει αυτό που κάνω”, δήλωσε.

Μετά την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Καννών, ο 35χρονος ηθοποιός μίλησε στο CBS για το πώς είναι να είσαι πατέρας τεσσάρων κοριτσιών: “Νομίζω πως όλα μου είναι πιο εύκολα τώρα. Από τη στιγμή που απέκτησα παιδιά, το επάγγελμά μου έγινε πολύ πιο εύκολο, γιατί δεν χρειάζεται να προσπαθήσω για κάτι. Δεν χρειάζεται να προσποιηθώ συναισθήματα, ούτε απόλαυση, ούτε λύπη, γιατί όλα είναι συνεχώς παρόντα, όταν έχεις τόσα διαφορετικά παιδιά”.

Πάντως, το ίδιο πρόβλημα με τον Damon φαίνεται να αντιμετωπίζει και η διάσημη Gwyneth Paltrow. Όπως είχε αποκαλύψει η ηθοποιός, τα παιδιά της δεν έχουν δει ποτέ καμία ταινία της, εκτός από το Iron Man, το οποίο έχει παρακολουθήσει ο μικρός της γιος.

“Η κόρη μου δεν έχει δει καμία ταινία μου, της φαίνεται περίεργο. Προτιμάει να με έχει στο μυαλό της ως την μητέρα της, όπως είμαι στο σπίτι”, είχε αναφέρει σε συνέντευξή της

Διαβάστε επίσης: