Πέρασε με τρία "ναι".

Από EW Staff
19 Ιανουαρίου, 2022 @ 12:40
master19 1

Ο ίδιος, ο οποίος κατάγεται από τη Βενεζουέλα και έχει λίγα χρόνια στην Ελλάδα, έφτιαξε empanadas, με ζαμπόν τυρί, αλλά και κιμά, τα κλασσικά νοτιοαμερικάνικα πιτάκια τα οποία απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια από τους τρεις κριτές του MasterChef.

Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης στη συνέντευξή του στο MasterChef 6 στόχος είναι το έπαθλο. Ο ίδιος καθώς μαγείρευε τις υπέροχες πίτες του διηγήθηκε την σκληρή ζωή στη Βενεζουέλα, μια διήγηση εκ των έσω για τις εικόνες που σόκαραν τον πλανήτη με τους Βενεζουελάνους να στήνονται στις ουρές για φάρμακα, τρόφιμα, καύσιμα, καθώς η χώρα βυθιζόταν σε μια βαθιά οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, υπό το καθεστώς Μαδούρο.

Όπως εξήγησε, γεννήθηκε στη Βραζιλία από Έλληνες μετανάστες γονείς. Ο πατέρας του έφυγε κάποια στιγμή από τη ζωή, η μητέρα του με την αδελφή του επέστρεψαν στην Ελλάδα, εκείνος και ο αδελφός του έμειναν στη Βενεζουέλα. Παντρεύτηκε και έκανε ένα παιδί, το οποίο μεγάλωσε εκεί έως το 2018 όταν και λόγω της κρίσης αναγκάστηκαν οικογενειακώς να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Η ιστορία του

«Από τη Βενεζουέλα έφυγα το 2018, που ήταν αυτή η μεγάλη καταστροφή, η οικονομική και εκεί ήρθα, να σκεφτείτε τι άσχημη είναι η ζωή που ήρθα με δανεικά τα εισιτήρια. Η πολιτική κατάσταση στη Βενεζουέλα… ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν υπήρχε βενζίνη, δεν υπήρχαν φάρμακα, για να πάρεις φαγητό περίμενες μια φορά την εβδομάδα που θα ερχοταν μια νταλίκα με ρύζι και έπρεπε να κάτσεις σε μια ουρά 1.000 ατόμων για να πάρεις τρία κιλά ρύζι που σου έδιναν και το οποίο αντιστοιχούσε για ένα μήνα. Και εκεί αναγκαστήκαμε με τόσα τόσα προβλήματα να έρθουμε εδώ για μια καλύτερη ζωή για το γιο μου. Προσπαθούσα να δείξω στον γιο μου και στη γυναίκα μου ότι εδώ στην Ελλάδα είναι ωραία και εκεί που μου ράγισε την καρδιά ήταν όταν ο γιος μου, μού είπε «θέλω τη ζωή που είχα πριν» και άντε να πεις τώρα σε ένα παιδί ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε, ότι προσπάθησε να κάνεις υπομονή και να του εξηγήσεις ότι ήρθαμε για το καλό σου. 64 βιογραφικά έδωσα σε 4 ημέρες και έτρωγα πόρτα λόγω ηλικίας. Ξεκινώ από την αρχή και από εκεί που ήμουν διευθυντής στο δικό μου μαγαζί, τώρα έχω γίνει υπάλληλος. Στο Master Chef δήλωσα συμμετοχή για τα λεφτά. Οταν είσαι επιχειρηματίας και η ζωή δίνει μια τούμπα και σε κατεβάζει από αυτό το σύννεφο που είσαι το οκ, πέφτεις πολύ άσχημα.

Ήρθαμε λόγω της υγείας του παιδιού μου, που δεν υπήρχαν φάρμακα, για να βρω κάτι καλύτερο για εκείνον».

Τελικά, τα τρία “Ναι”, η λευκή ποδιά αλλά και το πλεονέκτημα στα Bootcamp, τον περιμένουν!

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: