Μία ανακοίνωση που έκρυβε πολλές ανατροπές στο διαγωνισμό μαγειρικής.

Από EW Staff
01 Φεβρουαρίου, 2022 @ 13:53
masterchef krites

Η διαδικασία των Bootcamp ξεκίνησε στο Masterchef κι οι παίκτες ήταν πανέτοιμοι να αποδείξουν για άλλη μια φορά πως αξίζουν μια θέση στο σπίτι του διαγωνισμού.

Όμως η εμφάνισή τους στο πλατό έκρυβε και ανατροπές καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα πέρα από τους τρεις παίκτες που έλαβαν το Golden Pin, δεν θα μαγείρευαν κι όσοι εξασφάλισαν τα τρία πολυπόθητα ναι. Αυτοί οι παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαδικασία από τον εξώστη και να δούνε από πρώτο χέρι τις αδυναμίες των παικτών που θα μαγείρευαν κι είχαν εξασφαλίσει μόνο δύο ναι για την επόμενη φάση.

Οι παίκτες, που είχαν αυτό το προνόμιο, ανέβηκαν με χαμόγελα στον εξώστη. Ωστόσο για τους υπόλοιπους ήταν ψυχρολουσία και μάλιστα ένας από τους παίκτες είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που οι παίκτες ανέβηκαν με τα τρία ναι στον εξώστη ήταν μαχαιριά δυνατή.»

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να…. τρολάρει τους παίκτες λέγοντάς τους ότι όσοι ακούνε το όνομά τους θα πρέπει με το δεξί χέρι να πιάσουν το αριστερό αυτί.

Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε άλλωστε από την πιο αστεία τριάδα της ελληνικής τηλεόρασης;

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: