Από EW Staff
03 Μαρτίου, 2023 @ 11:46
IMG 1593

Eπιμέλεια: Alex Skevis

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος έχει καλά νέα για εσάς! Ο Δίας και η Αφροδίτη, οι δύο ευεργέτες του Ζωδιακού βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο. Οι ευκαιρίες για επέκταση χτυπούν την πόρτα με μεγάλη ευκολία. Η γοητεία και ο μαγνητισμός είναι τονισμένοι και σας βοηθούν να επιτύχετε εύκολα τους στόχους σας. 

Αυτό βέβαια έχει αρκετές παρενέργειες… οι πολλές επιτυχίες στον ερωτικό τομέα θα σας δημιουργήσουν ανεπιθύμητα μπερδέματα, και οι πολλές ευκαιρίες θα σας προκαλέσουν σύγχυση, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε ποιον δρόμο να διαλέξετε.

Ο Άρης από τον τρίτο Οίκο εξακολουθεί και σας οπλίζει με θάρρος και κουράγιο μέχρι τις 25 του μήνα. Από εκεί και μετά εισέρχεται στον 4ο Οίκο σας και φέρνει πολλές φασαρίες στο σπίτι, την οικογενειακή ζωή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Πανσέληνος στις 7 Μαρτίου έρχεται να φέρει την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού σχεδίου, να φωτίσει θέματα υγείας και καθημερινότητας. Ο συναισθηματισμός θα είναι τονισμένος και με την παρορμητικότητα που σας διακρίνει, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.

Ο Ήλιος στις 20 του μηνός μπαίνει στο ζώδιό σας και σας γεμίζει με ενέργεια και ζωντάνια. Την επόμενη ημέρα η Νέα Σελήνη  φέρνει πολλά νέα ξεκινήματα που θα δώσουν τον τόνο για όσα πράξετε την καινούρια γενέθλια χρονιά σας.

Τον Μάρτιο γίνονται δύο πλανητικές αλλαγές. Ο Κρόνος στις 7 μπαίνει στους Ιχθείς και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Υδροχόου.

Για εσάς ο Κρόνος μπαίνει στον 12ο Οίκο και σας αναγκάζει να βγείτε από την άνεσή σας, να πάρετε όλες τις δύσκολες αποφάσεις που πρέπει και να αντιμετωπίσετε όλες τις καταστάσεις. Ο Κύριος του Κάρμα βρίσκεται στον Οίκο του συσσωρευμένου Κάρμα και φέρνει την ώρα της αποπληρωμής για τα παλιά κρίματα και των ανταμοιβών για τις ορθές αποφάσεις του μακρινού παρελθόντος σας.

Ο Πλούτωνας στον 11ο οίκο μεταμορφώνει ριζικά των τομέα των Φίλων και του Κοινωνικού Δικτύου. Άτομα που έχουν ξεθωριάσει, απομακρύνονται. Παράλληλα, προσελκύετε νέους φίλους που φέρουν μαζί τους ισχυρές και έντονες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Δία και της Αφροδίτης γίνεται στον 12ο Οίκο σας και σας δίνει την ευκαιρία να αναδυθούν όλες οι λεπτοφυείς, καλλιτεχνικές και πνευματικές ιδιότητές σας.

Η όψη αυτή θέλει ιδιαίτερη προσοχή έως τις Ειδούς του Μαρτίου, οπότε η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας ζώδιο.

Μέχρι τότε θα σας διακρίνει ο ρομαντισμός, το πάθος, ο έρωτας, πολλές παράνομες σχέσεις αλλά και πολλά έξοδα κυρίως από σπατάλες. Μία καλή διέξοδος είναι να ξεκινήσετε μια πνευματική άσκηση, διαλογισμό ή να μελετήσετε φιλοσοφία. 

Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι ή να αλλάξετε χώρα.

Στις 16 Μαρτίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας. Όσα κρυφά πάθη είχατε τις προηγούμενες εβδομάδες, τώρα έρχονται στο φως. Η γοητεία και ο μαγνητισμός είναι με το μέρος σας, ενώ παράλληλα έχετε πολλές οικονομικές ευκαιρίες και απολαβές.

Στις 25 του μήνα ο Άρης εγκαταλείπει μετά από σχεδόν ένα χρόνο τον οίκο των οικονομικών σας και νιώθετε να παίρνετε μια ανάσα. Το θάρρος και το κουράγιο αυξάνονται ενώ σχεδιάζετε πολλά νέα εγχειρήματα και κοντινά ταξίδια.

Η Πανσέληνος στις 7 του μήνα στην Παρθένο ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη και φέρνει πολλή ανησυχία σε ζητήματα καρδιάς. Σημαντικές στιγμές στον έρωτα περιμένουν τους Ταύρους, αναγγελία ενός απογόνου αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων.

Στις 21 του μήνα η Νέα Σελήνη μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες για ανάπαυση αλλά και μία κρυφή σχέση…

Από τις 7 Μαρτίου, ο Κρόνος εισέρχεται στον 11ο Οίκο σας. Πολλές φιλίες που έχουν φθαρθεί θα φύγουν από τη ζωή σας και κάποια άτομα θα αναγκαστείτε να τα αποχωριστείτε λόγω συνθηκών.

Όσες προσπάθειες κάνατε τα δυόμιση προηγούμενα χρόνια στη δουλειά σας, τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα.

Ο Πλούτωνας τώρα, από τις 23 Μαρτίου θα πάρει τη σκυτάλη από τον Κρόνο στον τομέα της εργασίας και της δημόσιας εικόνας σας. Θα αλλάξει ριζικά ο τρόπος που σας βλέπουν οι άλλοι, ακόμη και η φήμη σας. Όλοι οι Ταύροι θα δουν την καριέρα τους να αλλάζει και να μπαίνει σε νέα μονοπάτια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μήνας κλειδί ξεκινάει για τους Διδύμους. Ο Δίας με την Αφροδίτη φέρνουν εύνοια στον κύκλο των γνωριμιών και των φίλων και σας στέλνουν πολλούς ανθρώπους που θα μπορούν να σας στηρίξουν, έως τις 16 Μαρτίου. Πολλές νέες πόρτες θα ανοίξουν για εσάς και δικτυωθείτε περισσότερο. Προσοχή όμως, διότι πολλά ειδύλλια θα υπάρξουν με τους φίλους, που μελλοντικά θα θέσουν σε κίνδυνο τη φιλία σας.

Ανήμερα την 25η ο Θεός του Πολέμου αφήνει το ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να αναλογιστείτε όλα όσα προηγήθηκαν τον προηγούμενο χρόνο και να διορθώσετε τυχόν παρεξηγήσεις που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Στη συνέχεια θα επηρεάσει τα οικονομικά σας, τα οποία γίνονται εξαιρετικά ασταθή. Ξαφνικά κέρδη αλλά και ξαφνικά έξοδα θα σας προβληματίσουν.

Στις 7 του μήνα η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια θέματα με το σπίτι και οικογενειακές υποθέσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 21 θα σας φέρει νέες γνωριμίες και την ευκαιρία να ζητήσετε χάρη από τους άλλους, χωρίς να μπορούν να σας χαλάσουν χατίρι.

Αυτόν τον μήνα γίνονται δύο μεγάλες πλανητικές αλλαγές.

Ο Κρόνος στις 7 Μαρτίου εισέρχεται στον Οίκο της καριέρας σας. Ξεκινάει μία περίοδος που θα σας ανατεθούν νέα καθήκοντα, ακόμη κι αν δεν σας αναλογούν, και θα νομίζετε ότι κρατάτε το βάρος όλου του κόσμου στους ώμους σας, χωρίς να μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

Θα είναι δύσκολο να φέρετε αντιρρήσεις και θα βλέπετε τις σχέσεις με τους ανωτέρους σας να οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Αυτό συμβαίνει για να δοκιμάσετε τα όριά σας και να δείτε, αν όντως βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι. Πολλοί θα αλλάξετε δουλειά ενώ οι υπόλοιποι θα βλέπετε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να προαχθείτε. Όμως, όσοι καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά το πράγμα, στο τέλος της διέλευσης θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε εξελιχθεί πιο σταθερά από ποτέ.

Ο Πλούτωνας από τις 23 Μαρτίου περνά από τον 9ο Οίκο σας και μεταμορφώνει όλη την κοσμοθεωρία σας. Πολλά πιστεύω και πολλές, παλιές, ξεθωριασμένες  αντιλήψεις αλλάζουν βάζοντας τη ζωή σας σε διαφορετική τροχιά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας από τους πιο δημιουργικούς μήνες στα επαγγελματικά, ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η σύνοδος του Δία και της Αφροδίτης, έως τις 16 Μαρτίου, στον 10ο  Οίκο φέρνει πολλές ευκαιρίες, διευκολύνσεις και προαγωγές. Θα υπάρξουν και πολλές εκδηλώσεις στον χώρο της εργασίες από τις οποίες θα ωφεληθείτε.

Επειδή όμως αυτή η όψη έχει και παρενέργειες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις υπερβολές και στα ερωτικά ειδύλλια με τους ανωτέρους σας.

Στις 25 Μαρτίου ο Άρης περνά στο δικό σας ζώδιο. Όλο το παρασκήνιο που διενεργούσε τον προηγούμενο χρόνο, τώρα έρχεται στο προσκήνιο και σας αναγκάζει να αναλάβετε δράση.

Η Πανσέληνος στις 7 Μαρτίου στον 3ο Οίκο σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε μπροστά ένα πνευματικό project, θα δείτε ότι πρέπει να βγείτε από την ασφαλή ζώνη σας και να τολμήσετε. Ένα σύντομο ταξίδι, ίσως χρειαστεί να το κάνετε.

Δύο πολύ σημαντικές πλανητικές αλλαγές θα συμβούν τον Μάρτιο. 

Ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων και από εκεί σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα σπουδών. Όσοι καθυστερούσατε την απόκτηση του πτυχίου σας, τα επόμενα δυόμιση χρόνια θα πρέπει να το κάνετε. Πολλοί θα διαπιστώσετε ότι το αντικείμενο των σπουδών που κάνετε αφορά σε έναν κορεσμένο κλάδο.

Ίσως γίνετε πιο συντηρητικοί στις αντιλήψεις σας, ενώ θα πρέπει να κρατάτε το μυαλό σας ανοιχτό.

Παράλληλα, ο Πλούτωνας αφήνει τον 7ο Οίκο σας και περνά στον 8ο

Βιώσατε πολλές ριζικές αλλαγές με συνεργάτες και με συντρόφους και η εμπιστοσύνη σας σε ορισμένα άτομα κλονίστηκε.

Τώρα, είναι η ώρα να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να τους τιθασεύσετε. Αν νομίζετε ότι πρέπει να ζητήσετε βοήθεια και υποστήριξη, κάντε το!

ΛΕΩΝ

Πολλές ευκαιρίες και εύνοια θα έχουν οι Λέοντες έως και τις 16 Μαρτίου. Η σύνοδος του Δία και της Αφροδίτης στον τομέα της τύχης, θα φέρει πολλές ευκαιρίες για κέρδη, ευκολία στις σπουδές και ευχάριστα ταξίδια.

Στην συνέχεια η Αφροδίτη θα περάσει στον 10ο Οίκο σας και θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας.

Ο Άρης από τις 25 Μαρτίου περνά στον 12ο Οίκο σας και φέρνει πολλές αναταραχές στο υποσυνείδητό σας. Παλιά τραύματα και αναμνήσεις έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Μπορεί να δείτε και διαταραχές στον ύπνο σας.

Στις 7 Μαρτίου η Πανσέληνος φέρνει την ολοκλήρωση σε ένα οικονομικό θέμα.

Είναι καιρός να έλθει σε εσάς μια αύξηση στο εισόδημά σας ή ένας προσοδοφόρος πελάτης.

Η Νέα σελήνη στις 21 Μαρτίου, σας ωθεί να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, τις σπουδές σας και ταξιδέψετε περισσότερο.

Δύο πολύ σημαντικές αλλαγές θα συμβούν αυτόν τον μήνα .

Ο Κρόνος στις 7 Μαρτίου αφήνει τον 7ο Οίκο σας και περνά στον 8ο. Πολλοί αποχωριστήκατε οριστικά αγαπημένα πρόσωπα, τον σύντροφό σας και πολλές συνεργασίες διαλύθηκαν. Αυτό έγινε, επειδή η σχέση μαζί τους δεν πήγαινε πλέον πουθενά και ολοκληρώθηκε ο ρόλος που έπαιζαν στη ζωή σας. 

Όμως το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσετε με φόβους και απογοήτευση. Τώρα που μπαίνει στον 8ο ξεθάβει και φέρνει όλους τους φόβους στην επιφάνεια για να τους δείτε και να αναλάβετε δράση, προκειμένου να σταθείτε ξανά στα πόδια σας.

Παράλληλα ο Πλούτωνας, στις 23, έρχεται στον 7ο Οίκο για να μεταμορφώσει όλα όσα άφησε πίσω του ο Κρόνος. Θα βρείτε τη δύναμη να αποχωριστείτε όλα όσα έπρεπε να φύγουν, και πάνω στην εμπειρία του Κρόνου να χτίσετε τη ζωή σας σε πιο γερά θεμέλια.

Μια μοιραία σχέση θα έρθει στη ζωή σας, που θα σας κάνει να δείτε τον έρωτα με άλλο μάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δίας και Αφροδίτη στον 8ο! Μέχρις τις 16 Μαρτίου ετοιμαστείτε να βιώσετε πολλές κρυφές σχέσεις και να έρθετε «επικίνδυνα» κοντά με πολλούς ανθρώπους.

Θα δείτε αρκετή εύνοια στα οικονομικά σας. Επιπλέον όσοι είστε στον διακανονισμό ενός διαζυγίου, θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και πολλοί θα δείτε κέρδη από εφορίες, δάνεια και ασφάλειες.

Ο Άρης μέχρι τις 25 Μαρτίου ευνοεί τα επαγγελματικά σας, στη συνέχεια περνά στον 11ο Οίκο και φέρνει πολλές προστριβές με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Πολλές φορές θα ξεχωρίζετε από το σύνολο και θα αναλαμβάνετε την αρχηγία, προσέξτε όμως να μην δημιουργήσετε περιττούς ανταγωνισμούς και κακές εντυπώσεις.

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 7 Μαρτίου, θα στρέψει την προσοχή όλη επάνω σας. Θα έχετε μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσετε κατά πόσον ή όχι είστε σε εναρμόνιση με τους άλλους.

Στις 21 του μήνα η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να αιτηθείτε ένα δάνειο, ένα επιχειρηματικό κεφάλαιο, μια επένδυση, ακόμη και την εξόφληση παλιών χρεών, οικονομικών και καρμικών.

Το πλανητικό φαινόμενο του μήνα είναι η μετάβαση δύο πλανητών σε νέα ζώδια.

Ο Κρόνος, έρχεται απέναντί σας και δοκιμάζει τις σχέσεις που έχετε με τους συντρόφους και τους συνεργάτες σας. Θα δείτε ότι πολλές σχέσεις θα τελειώσουν λόγω συνθηκών, αλλά στην πραγματικότητα ήδη έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, ακόμη κι αν φαντάζουν πολλά υποσχόμενες. Απλώς, δεν ήταν προορισμένες για εσάς.

Τα επόμενα δυόμιση χρόνια θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία, να χτίσετε, μέσα από δύσκολες καταστάσεις, νέα γερά θεμέλια για τα επόμενα 14 χρόνια.

Από τις 23 και μετά ο Πλούτωνας περνά στον 6ο Οίκο και αλλάζει ριζικά τις σχέσεις με του ανταγωνιστές και τους υφισταμένους. Αν με τον Κρόνο σε αυτόν τον Οίκο τα προηγούμενα 2,5 χρόνια είχατε ανταγωνισμούς και βάρη, τώρα ο Πλούτωνας θα τα διαλύσει. 

Πολλά θέματα υγείας θα φανερωθούν για να τα θεραπεύσετε και πολλοί θα δείτε αλλαγές στον μεταβολισμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Όλη η προσοχή σας τον Μάρτιο θα βρίσκεται στις σχέσεις σας. Ο Δίας και η Αφροδίτη σας υπόσχονται πολλές ευχάριστες σχέσεις αλλά και καλούς συνεργάτες όπως και προσοδοφόρα συμβόλαια, έως τις 16 του μηνός.

Στη συνέχεια η Αφροδίτη περνά στον 8ο Οίκο και όλα όσα προηγήθηκαν θα πρέπει να κρατηθούν, για την ώρα, κρυφά.

Παράλληλα, ο Άρης, μετά τις 25 θα βρεθεί στον Οίκο της καριέρας σας και θα βοηθήσει να επεκταθείτε και να απολαύσετε όλα τα δώρα του Δία και της Αφροδίτης.

Η Πανσέληνος στις 7 Μαρτίου σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα διάλλειμα και να φροντίσετε την ανάπαυσή σας. Πολλές αναμνήσεις ή ακόμα και καταστάσεις από το παρελθόν θα έρθουν να σας στοιχειώσουν.

Στις 21 η Νέα Σελήνη στον 7ο Οίκο θα φέρει στη ζωή σας μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, είτε ερωτική είτε επαγγελματική.

Όσοι είστε δεσμευμένοι θα δείτε εξελίξεις στη σχέση σας, ενώ όσοι έχετε συνάψει μια νέα συνεργασία θα δείτε να δίνει καρπούς.

Αυτόν τον μήνα συμβαίνουν δύο κοσμικά, ουράνια γεγονότα.

Στις 7 ο Κρόνος περνά στη ζώνη της καθημερινότητάς σας και θα δείτε πως θα γεμίσετε με ευθύνες και καθήκοντα. Η πίεση με τους υφισταμένους και τους ανεπιθύμητους ανταγωνισμούς θα δοκιμάσει την υπομονή σας τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Το κλειδί στις διελεύσεις του Κρόνου είναι η ψυχραιμία, μόνο έτσι θα φέρετε τα πράγματα με το μέρος σας.

Από τις 23 Μαρτίου ο Πλούτωνας, από τον τομέα του Έρωτα και του Πάθους. Στην επόμενη 20ετία θα αρχίσετε να διεκδικείτε στον έρωτα και να γίνεστε ή του ύψους ή του βάθους. Θα ζήσετε ένα μοιραίο πάθος που θα σας κάνει να δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι και να γνωρίσετε και τη δύσκολη όψη του έρωτα. 

Καλό θα ήταν να αποφεύγετε να μπαίνετε σε παιχνίδια εξουσίας, πράγμα που δεν ταιριάζει και με τη φύση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήνας μεγάλης ανακούφισης για εσάς τους Σκορπιούς!


Ο Δίας και η Αφροδίτη σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία φέρνουν μεγάλη βελτίωση στην καθημερινότητα και την υγεία σας. Είναι μια καλή στιγμή να θεραπεύσετε γρήγορα ό,τι σας απασχολούσε και να βελτιώσετε την εργασία σας.

Πολλοί είναι οι Σκορπιοί που θα αλλάξουν δουλειά ή όσοι ήταν άνεργοι, βρίσκουν επιτέλους απασχόληση.

Από τις 16 και μετά η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο Οίκο και σας φέρνει έναν νέο έρωτα και έναν πολλά υποσχόμενο συνεργάτη, κυρίως γυναίκα. Θα δείτε ότι θα βελτιωθούν κατά πολύ και οι σχέσεις σας με τους άλλους, που μέχρι τώρα έπασχαν.

Ο Άρης από τις 25 και μετά περνά στον 9ο Οίκο και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ένα ταξίδι, να επιτύχετε σε θέματα σπουδών και να ξεκινήσετε ένα νέο άθλημα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε προστριβές με δασκάλους, τον πατέρα σας ή τον προπονητή σας. Επίσης, ζητήματα νομικής φύσης θα σας απασχολήσουν.

Η Πανσέληνος στις 7 Μαρτίου, θα φέρει την ολοκλήρωση σε ένα ομαδικό project. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Πανσελήνου για να εναρμονιστείτε με το κοινωνικό σύνολο και να βρείτε τις ισορροπίες με τους φίλους σας.

Στις 21 η Νέα Σελήνη θα σας την ευκαιρία για να ξεκινήσετε μια νέα εργασία, να βελτιώσετε σχέσεις με συναδέλφους και να ασχοληθείτε με την υγεία σας.

Οι δύο κύριες πλανητικές αλλαγές αυτού του μήνα είναι οι διελεύσεις του Κρόνου και του Πλούτωνα που αλλάζουν ζώδια.

Από τις 7 του μήνα ο Κρόνος εγκαταλείπει τον 4ο Οίκο και παύουν σιγά σιγά τα οικογενειακά δράματα και τα προβλήματα με την κατοικία σας.

Στη συνέχεια από τους Ιχθείς θα σας διδάξει μαθήματα στον έρωτα. Τα επόμενα δύο χρόνια θα καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ έρωτα και αληθινής αγάπης και ότι το χάπι εντ είναι μόνο για τα μυθιστορήματα. Ο έρωτας για να ευοδωθεί χρειάζεται ευθύνη και όχι ανεμελιά.

Ο Πλούτωνας στις 23 έρχεται στον 4ο Οίκο σας και μεταμορφώνει όλες τις αλλαγές και τις απώλειες που έφερε ο Κρόνος. Αν καταλάβετε τα μαθήματα του Κρόνου, τότε ο Πλούτωνας θα σας δώσει την ευκαιρία να χτίσετε επάνω στα ερείπια, και να καταστήσετε την ψυχή σας άτρωτη.

Διαφορετικά η θλίψη που νιώθετε, θα παραμείνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη και ο Δίας υπόσχονται νέους και δυνατούς έρωτες τον Μάρτιο! Όσοι Τοξότες μείνουν μόνοι τους, θα είναι από επιλογή.

Επειδή όμως η σύνοδος του Δία και της Αφροδίτης έχει παρενέργειες θα πρέπει να προσέξετε τα ερωτικά μπερδέματα. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα δείτε αύξηση στους πελάτες σας και ευκαιρίες για νέες επενδύσεις.

Πολλοί είναι εκείνοι που θα αποκτήσετε έναν απόγονο.

Η Πανσέληνος στον επαγγελματικό σας τομέα φτάνει στις 7 Μαρτίου και θα φέρει μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα σας, προαγωγή αλλά και την εύρεση μιας νέας καλύτερης εργασίας.

Αν όμως δεν βρίσκεστε στον σωστό δρόμο, τότε στην δουλειά σας θα σημάνει το τέλος μιας εποχής, για να μπορέστε να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.

Η Νέα Σελήνη στις 21 Μαρτίου θα ανοίξει μια πόρτα στον έρωτα, ενώ παράλληλα θα σας δώσει την ευκαιρία να επεκταθείτε σε νέα επενδυτικά σχέδια και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Δύο πολύ σημαντικά πλανητικά γεγονότα συμβαίνουν τον Μάρτιο.

Στις 7, ο Κρόνος περνά στον 4ο Οίκο σας. Πολλές αλλαγές θα δείτε στον χώρο του σπιτιού σας αλλά και στα οικογενειακά σας πρόσωπα. Όσα προβλήματα υπήρχαν με τα αδέλφια σας τα 2 προηγούμενα χρόνια, τώρα θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Θα κληθείτε να στηρίξετε τους γονείς σας, αν υπάρχουν, αλλιώς θα πρέπει να γίνετε εσείς γονιός του εαυτού σας, για να στηρίξετε τους άλλους. Τα επόμενα δυόμιση χρόνια θα πρέπει να ξεχρεώσετε παλιούς λογαριασμούς με τα κοντινά σας πρόσωπα, για να μπορέσετε να απελευθερωθείτε καρμικά.

Ο Πλούτωνας στις 23 περνά στον 3ο Οίκο που άφησε ο Κρόνος. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό σκέφτεται πιο απαισιόδοξα από πριν. Αν αυτό το δείτε ως ωριμότητα, τότε ο Πλούτωνας θα σας φέρει την πνευματική μεταμόρφωση.

Διαφορετικά οι πολύ έντονες σκέψεις που θα σας φέρει ο Πλούτωνας, θα σας τρομάξουν και δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε πέρα από τα στεγανά με αποτέλεσμα να μείνετε στάσιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι έχετε πολλά ευχάριστα νέα στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή σας. Μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση έρχεται και σας αλλάζει τη ζωή. Η οικογένειά σας μεγαλώνει και έχετε πολύ καλά νέα από τους γονείς. Αν οι γονείς δεν υπάρχουν, τότε ή κάποια υπόθεση σχετικά με αυτούς παίρνει ευχάριστη τροπή ή εσείς αρχίζετε και γίνεστε καλύτεροι γονείς για τα παιδιά και για τους εαυτούς σας.

Η ψυχική γαλήνη και υγεία βελτιώνονται, ενώ πολλοί είστε εσείς που θα προβείτε σε έναν γάμο ή μια νέα συμβίωση.

Στις 16 Μαρτίου η Αφροδίτη θα περάσει στον 5ο Οίκο και θα σας φέρει έρωτα, αγάπη πάθος και οικονομική στήριξη.

Από τις 25 του μήνα ο Άρης περνά απέναντί σας και ξεκινάει μια περίοδος συγκρούσεων με τους άλλους. Οι σχέσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, γιατί μόνο με τη συλλογικότητα θα μπορέσετε να δείτε εξέλιξη αυτήν την περίοδο και όχι με το να παίζετε ατομικά.

Η Πανσέληνος στις 7 Μαρτίου θα φέρει τη δυνατότητα για ένα ταξίδι που σχεδιάζατε, ακόμη και να αλλάξετε τόπο διαμονής.

Η Νέα Σελήνη έρχεται στις 21 Μαρτίου, η οποία θα σας δώσει μια ψυχική άνοδο και θα φέρει καλά νέα στην οικογενειακή ζωή σας.

Στις 7 Μαρτίου συμβαίνει η πρώτη σημαντική πλανητική αλλαγή του Μαρτίου.

Ο Κρόνος περνά στους Ιχθείς και θα φέρει νέα μαθήματα που πρέπει να πάρετε με τα αδέλφια και το άμεσο περιβάλλον. Είστε φύσει-θέσει απαισιόδοξοι και ο Κρόνος τώρα θα το τονίσει αυτό. Ο λόγος για τον οποίο γίνεται, δεν είναι για να αποκηρύξετε τα πάντα. Γίνεται, για να μπορέσετε να δείτε πίσω από τις εικόνες και να ανακαλύψετε το εσωτερικό νόημά τους.

Πολλά κοντινά ταξίδια που κάνατε, θα μειωθούν και όσοι είστε μαθητές, θα πρέπει αν είστε πιο επιμελείς, γιατί η όψη αυτή φέρνει δυσκολίες στη μάθηση.

Η δεύτερη πλανητική αλλαγή συμβαίνει στις 23 με τον Πλούτωνα να περνά στον Υδροχόο. Τα προηγούμενα χρόνια ο Κρόνος έφερε πολλές αλλαγές στα οικονομικά σας και σας έκανε να αναθεωρήσετε τις αξίες σας.

Τώρα, ο Πλούτωνας φέρνει τη μεταμόρφωση και σας βοηθάει να χτίσετε επάνω στις ηθικές αρετές που σας δίδαξε ο Κρόνος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς η σύνοδος του Δία και της Αφροδίτης φέρνει πολλές πνευματικές ιδέες και σας κάνει πολύ δημιουργικούς στα ταλέντα σας.

Ειδικά, αν είστε ακαδημαϊκός ή καλλιτέχνης, θα δείτε μέχρι τις 16 του μηνός μια έκρηξη εμπνεύσεων και δημιουργίας.

Αρκετά ταξίδια θα κάνετε, όπου θα γνωρίσετε πολύ κόσμο με ερωτική διάθεση…

Σε αυτό θα βοηθήσει και η Νέα Σελήνη στις 21 του μηνός.

Μετά τις 16 Μαρτίου, η Αφροδίτη θα φέρει γαλήνη κι ευχαρίστηση στο σπίτι, την οικογένεια αλλά και την καρδιά σας.

Στις 7 του μήνα η Πανσέληνος στον 8ο Οίκο φέρνει την ολοκλήρωση σε οικονομικά ζητήματα, θέματα τραπεζών, δάνεια, ασφάλειες κι έναν διακανονισμό διαζυγίου.

Αυτόν τον μήνα συμβαίνουν 2 πολύ σημαντικές πλανητικές αλλαγές.

Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σας και μαζί παίρνει και το μαύρο σύννεφο που νιώθατε πάνω από το κεφάλι σας. Πολλά βάρη, που είχατε φορτωθεί τα τελευταία 2,5 χρόνια, φεύγουν απ’ τους ώμους σας, και το τοπίο ξεκαθαρίζει. 

Φυσικά και όλη η ψυχή σας διαλύθηκε και ξαναχτίστηκε απ’ την αρχή, και βάλατε νέες βάσεις για όσα θα πρέπει να χτίσετε τα επόμενα 30 χρόνια. Αλίμονο, αν προσπαθήσετε, να αποκτήσετε ξανά τα μυαλά που είχατε.

Τώρα από τον 2ο Οίκο ο Κρόνος θα διδάξει τον νέο σας εαυτό, τις σωστές αξίες που θα πρέπει να αναπτύξετε, προκειμένου να είστε προστατευμένοι από τις λύπες.

Στις 23 ο Πλούτωνας περνάει στο ζώδιό σας. Όσοι καταφέρατε να αναδομήσετε την ψυχή σας, τώρα θα δείτε τα επόμενα χρόνια τον εαυτό σας να αλλάζει και να μεταμορφώνεστε σε ένα άλλο ον, απελευθερωμένο από τα δεσμά της καθημερινότητας. Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, θα αποτινάξετε όλα τα παλιά μοτίβα, τις μάσκες και θα αγκαλιάσετε τον αυθεντικό εαυτό σας!

Διαφορετικά, όλη η υπόγεια ενέργεια του Πλούτωνα θα σας γεμίζει με φόβο και άγχος, που θα λειτουργεί ως εμπόδιο.

ΙΧΘΕΙΣ

Τον Μάρτιο ξεκινά μία καινούρια περίοδος για τη ζωή σας.

Αρχικά, ο Δίας με την Αφροδίτη δίνουν μεγάλη εύνοια στα οικονομικά και αυξάνουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας.

Παράλληλα, από τις 25 του μήνα ο Άρης περνά στη ζώνη του Έρωτα και του Πάθους και σας γεμίζει με δυνατούς έρωτες και περιπέτειες. Η γονιμότητά σας θα είναι μεγάλη οπότε θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, όσοι δεν επιθυμείτε την αναγγελία ενός απογόνου.

Ο Ήλιος σας γεμίζει με ενέργεια και λάμψη και στρέφει όλα τα φώτα επάνω σας. Θα νιώθετε έτοιμη για να κάνετε το οτιδήποτε και θα φέρει πολλές εξελίξεις και πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα.

Η Πανσέληνος στις 7 του μηνός θα σας δείξει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στις σχέσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Θα διαπιστώσετε με ποιους εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος, γεγονός που θα καθορίσει τη συνέχιση ή το τέλος. 

Η Νέα Σελήνη στις 21 θα σας φέρει νέες οικονομικές απολαβές και πολλά νέα αποκτήματα.

Η πρώτη σημαντική, πλανητική αλλαγή γίνεται στο δικό σας ζώδιο.

Ο Κρόνος περνά σε εσάς και σας φέρνει αντιμέτωπους με όσα σας έδειχνε  υποσυνείδητα τα προηγούμενα 2,5 χρόνια.

Όσοι καταφέρατε και κλείσατε τα κεφάλαια του παρελθόντος θα βιώσετε πιο ελαφρά αυτήν τη διέλευση. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να είστε έτοιμοι να αποχωριστείτε όσας δεν προορίζονταν για εσάς. 

Πολλοί θα αλλάξουν δουλειά, χωρίς να το θέλουν, επειδή δεν πρέπει να συνεχίσουν εκεί, ακόμη κι αν είναι πολύ καλοί.

Οι Ιχθείς θα πρέπει να θυμούνται ότι η δύναμη είναι στο συναίσθημά τους. Εκεί πρέπει να στραφούν για να μπορέσουν να διαχειριστούν τη νέα κατάσταση, κατά την οποία θα τονίζονται οι αδυναμίες σας με σκοπό να βελτιωθούν. 

Ο Πλούτωνας, στις 23 μπαίνει στον Υδροχόο και γεμίζει με την ανεπαίσθητη ενέργειά του το υποσυνείδητό σας.

Είναι μία πολύ καλή περίοδος για να θεραπεύσετε την ψυχή σας και αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε βοήθεια και στήριξη, ζητήστε την.

Η 20ετής αυτή διέλευση σας μεταμορφώνει εσωτερικά. Κατά τη διαδικασία αυτή θα νιώσετε πολλές φορές ευάλωτοι και θα έχετε αρκετά συναισθηματικά ξεσπάσματα. Απλώς, δώστε τους χώρο και χρόνο χωρίς να προσπαθήσετε να τα καταπιέσετε ή να τα προβάλετε στους άλλους.

Διαβάστε επίσης: