Από EW Staff
07 Απριλίου, 2023 @ 16:34
The Handmaids Tale Season 5 Release Date Revealed feature

Η διεθνούς φήμης, πολυβραβευμένη συγγραφέας Margaret Atwood βρέθηκε στην χώρα μας ως προσκεκλημένη του “Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος” στην Αγία Παρασκεύη στο πλαίσιο μίας άκρως ενδιαφέρουσας διάλεξης με τίτλο «Does literature matter in this twittering world?».

Atwood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023 στο Θέατρο του Pierce College στην Αγία Παρασκευή και μπορείτε να την παρακολουθήσετε όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να είστε παρόντες και από το YouTube κανάλι του Deree – The American College of Greece.

original

Μέσα από αυτόν τον ξεχωριστό κύκλο διαλέξεων που διεξάγονται πλέον στο Deree δίνεται η δυνατότητα να φιλοξενούνται στη χώρα μας επισκέπτες-εισηγητές με παγκόσμιας εμβέλειας ερευνητικό, διδακτικό και συγγραφικό έργο σε θέματα φύλου, θρησκείας και σύγχρονων τάσεων.

5E3698A7 1306 4061 8D0C B5D0362D347A

O Editor-In-Chief του EW, Γιώργος Σατσίδης με την Margaret Atwood στο Pierce Theatre.

Η Margaret Atwood είναι ένα ζωηρό μυαλό, μία μοναδική προσωπικότητα που με τον γλαφυρό τρόπο γραφής της έχει καθηλώσει εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από μία σειρά συναρπαστικών best sellers όπως το The Handmaid’s Tale & το Testaments.

Η διάσημη συγγραφέας βρισκόταν σε όλα τα γυρίσματα της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς The Handmaid’s Tale που προβλήθηκε στο Hulu κατορθώνοντας να μεταφέρει στο σενάριο και στη συνέχεια στη μικρή οθόνη με ασύλληπτη ακρίβεια τον φουτουριστικό, δυστοπικό κόσμο που οραματίστηκε τόσο ρεαλιστικά στα βιβλία της. Η ηρωίδα του Handmaid’s Tale την οποία ενσάρκωσε η Elizabeth Moss βυθίστηκε στον ρόλο και χαρακτηρίστηκε ως η πιο συγκλονιστική ερμηνεία της καριέρας της.

Ένα ρεσιτάλ υποκριτικού ταλέντου για το οποίο η πολυβραβευμένη Moss απέδωσε ειδική μνεία στη μαγική πένα της εκπληκτικής Margaret Atwood αλλά και στην καθοδήγηση που δέχτηκε από την ίδια την θρυλική συγγραφέα για την πιο φωτεινή στιγμή της σταδιοδρομίας της!

Διαβάστε επίσης: