Βασίζεται στη ζωή και την καριέρα του θρυλικού ποδοσφαιριστή.

Από EW Staff
10 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 13:15

Το Amazon Prime Video  κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας τηλεοπτικής σειράς “Maradona: The Blessed Dream”, που βασίζεται στη ζωή και την καριέρα του θρυλικού ποδοσφαιριστή Diego Armando Maradona.

Το “Maradona: The Blessed Dream” δεν γυρίστηκε σε στούντιο, αλλά σε εξωτερικούς χώρους, στην Αργεντινή, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ουρουγουάη και το Μεξικό.

Η υπόθεση θα μας ταξιδέψει από την παιδική του ηλικία στην Αργεντινή, με το ντεμπούτο του στη Villa Fiorito, μέχρι τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του. Θα προβληθεί επίσης η ιδιωτική του ζωή, που αποτελείται από σκάνδαλα και υπερβολές κάθε είδους, με στόχο να μας βυθίσει ξανά στη ζωή του Maradona.

Για να παρουσιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε διαφορετικές περιόδους της ζωής του, ήταν απαραίτητο να παίξουν τρεις ηθοποιοί, και αν κρίνουμε από το trailer, η επιλογή που έκανε η παραγωγή ήταν αρκετά καλή.

Πρόκειται για τους ηθοποιούς Nazareno Casero (Historia de un Clan), Juan Palomino (Magnifica 70) και Nicolas Goldschmidt (Supermax).

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου 2021, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ανανεωθεί ήδη και για δεύτερο κύκλο.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: