H σειρά ανήκει επισήμως στο Netflix.

Από EW Staff
29 Αυγούστου, 2021 @ 13:05

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μερικές ημέρες, η Warner Bros. TV συνεργάστηκε με το καστ και τους δημιουργούς, για ένα νέο συμβόλαιο με το Netflix, μετά την ακύρωση της σειράς “Manifest” από το NBC και τελικά έχουμε συμφωνία!

Το δίκτυο λοιπόν θα αναλάβει να κυκλοφορήσει μία τέταρτη και τελευταία σεζόν για να δοθεί το φινάλε που είχαν ήδη ετοιμάσει οι δημιουργοί, που θα αποτελείται από 20 επεισόδια. Εφόσον το Netflix αναλαμβάνει κι επισήμως την επιτυχημένη σειρά, είναι θέμα χρόνου να διατεθούν και οι πρώτες σεζόν σε όλες τις χώρες που είναι διαθέσιμη η streaming υπηρεσία (άρα ναι, την αναμένουμε και Ελλάδα).

Διαβάστε επίσης:
Manifest: Ο Jeff Rake σχεδιάζει το φινάλε της ιστορίας μετά την ακύρωση της σειράς

Οι Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur και Matt Long πρωταγωνιστούν στη σειρά και το καστ συμμετείχε ακόμα και στην καμπάνια #saveManifest, που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια τέταρτη σεζόν θα επέτρεπε στους θαυμαστές να δουν τι έπεται, μετά το τεράστιο cliffhanger του τελευταίου επεισοδίου και πλέον θα δούμε το φινάλε!

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2018 και περιγράφει τα γεγονότα μετά την ανώμαλη προσγείωση ενός αεροπλάνου, όπου το πλήρωμα και οι επιβάτες της Montego Air Flight 828 ανακαλύπτουν πως έχουν περάσει πέντε χρόνια σε ό,τι φαινόταν σαν λίγες ώρες.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: