Η επιτυχημένη σειρά ακυρώθηκε από το NBC, υπάρχει όμως ελπίδα.

Από EW Staff
20 Αυγούστου, 2021 @ 08:50

Το Manifest τα πήγε πολύ καλά σε νούμερα και κριτικές, όμως πριν λίγο καιρό, το NBC αποφάσισε να το ακυρώσει. Έκτοτε κυκλοφορούν πολλές φήμες ότι το Netflix ίσως αναλάμβανε να αγοράσει τα δικαιώματα, αφού τη διέθεσε στην πλατφόρμα του (δυστυχώς όχι στην Ελλάδα) και τα πήγε περίφημα.

Οι φήμες αυτές λοιπόν τείνουν να επιβεβαιωθούν, αφού σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Warner Bros. TV συνεργάζεται με το καστ και τους δημιουργούς της σειράς, για ένα νέο συμβόλαιο με το Netflix. 

Όταν ακυρώθηκε η σειρά, υπήρχε ενδιαφέρον και από τη streaming υπηρεσία του Peacock, το Netflix όμως, όπως αναφέρεται, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται πολύ. Πάρα πολύ.

Διαβάστε επίσης:
Manifest: Ο Jeff Rake σχεδιάζει το φινάλε της ιστορίας μετά την ακύρωση της σειράς

Οι Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur και Matt Long πρωταγωνιστούν στη σειρά και το καστ συμμετείχε ακόμα και στην καμπάνια #saveManifest, που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια τέταρτη σεζόν θα επέτρεπε στους θαυμαστές να δουν τι έπεται, μετά το τεράστιο cliffhanger του τελευταίου επεισοδίου.

Μένει λοιπόν να δούμε αν τελικά το Netflix θα “σώσει” τη σειρά και θα χαρίσει μια νέα σεζόν στο Manifest και γιατί όχι και περισσότερες.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: