Οι δημιουργοί ψάχνουν αλλού "λιμάνι" για τη συνέχεια της σειράς και οι θαυμαστές του Manifest αντιδρούν έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από EW Staff
16 Ιουνίου, 2021 @ 01:48

Άσχημα τα νέα για τους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς Manifest, αφού το NBC αποφάσισε να την ακυρώσει, παρά την επιτυχημένη πορεία της.

Ο Jeff Rake, ένας εκ των δημιουργών, είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες ότι είχε συμφωνηθεί με το NBC, το Manifest να ολοκληρωθεί σε έξι σεζόν και μετά τα δυσάρεστα, ζητάει η αγαπημένη σειρά του κοινού να “σωθεί” έστω και τώρα από κάποιο άλλο δίκτυο. Η αλήθεια είναι ότι το Netflix έχει αγοράσει τα δικαιώματα προβολής σε αρκετές ξένες χώρες (δυστυχώς όχι για Ελλάδα) και το Manifest τα πηγαίνει περίφημα στην πλατφόρμα, συνεπώς δεν θα ήταν παράλογο να δούμε κάποια κίνηση από τον κολοσσό του streaming, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη φήμη.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2018 και περιγράφει τα γεγονότα μετά την ανώμαλη προσγείωση ενός αεροπλάνου, όπου το πλήρωμα και οι επιβάτες της Montego Air Flight 828 ανακαλύπτουν πως έχουν περάσει πέντε χρόνια σε ό,τι φαινόταν σαν λίγες ώρες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φαν του Manifest αντέδρασαν αρνητικά στο άκουσμα της είδησης και ζητούν να βρεθεί λύση:

https://twitter.com/ChammoutHassan/status/1404818256498675712?s=20

Διαβάστε επίσης: