Από EW Staff
03 Φεβρουαρίου, 2023 @ 21:03
IMG 1452 2

Η αισθησιακή σκηνή χορού της Salma Hayek με τοv Channing Tatum  θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για την ηθοποιό. Η 56χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στον Jimmy Kimmel  δήλωσε ότι μια σκηνή στην ταινία Magic Mike’s Last Dance πήγε πολύ στραβά. Στη σκηνή του lap dance η Hayek γυρίζει ανάποδα, ενώ ο Tatum την κρατάει από το παντελόνι της.

MMLD PRE 00009

Η Salma Hayek με δίχτυωτη δημιουργία Oscar De La Renta & o Channing Tatum στην πρεμιέρα της ταινίας στο Μαιάμι.

«Ξέρετε, υπάρχει ένα σημείο που δεν υπάρχει στην ταινία όπου είμαι ανάποδα και τα πόδια μου έπρεπε να είναι κάπου», είπε η Hayek στο Jimmy Kimmel Live! Για να συνεχίσει: «Αλλά ανάποδα, χάνει κανείς την αίσθηση της κατεύθυνσης, και δεν έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω, οπότε στην πρόβα, όπως ήμουν με το κεφάλι προς τα κάτω χτύπησα».

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός άρχισε να ανησυχεί για τα ρούχα που φορούσε και τα πράγματα πήραν πραγματικά κακή τροπή.

«Ο Channing με κρατούσε από το παντελόνι μου, αλλά εγώ ανησυχούσα πραγματικά επειδή το παντελόνι μου έφευγε και δεν μπορούσα να θυμηθώ αν φορούσα εσώρουχα ή όχι εκείνη τη στιγμή. Έτσι, αντί να βάλω τα χέρια μου για να προστατέψω το κεφάλι μου, απλά κρατήθηκα από το παντελόνι. Μου λέει, ‘Βάλε τα χέρια σου ψηλά’ και εγώ λέω, ‘Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι».

«Όλοι μπήκαν μέσα και με πήραν μακριά του και μου είπε: “Τι έχεις πάθει;”. Είπα, ‘Τι συμβαίνει με μένα; Παραλίγο να με σκοτώσεις!» είπε η Hayek.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος του franchise Magic Mike σε σκηνοθεσία του Steven Soderbergh, ο Mike Lane τον υποδύεται ο Τέιτουμ είναι μπάρμαν στη Φλόριντα μετά από μια αποτυχημένη επιχειρηματική συμφωνία. Συναναστρέφεται μια πλούσια κοσμική κυρία που υποδύεται η Hayek η οποία τον πηγαίνει στο Λονδίνο και η δουλειά που του προσφέρει είναι επικεφαλής ενός σόου χορού.

Διαβάστε επίσης: