Ποιος θα κατακτήσει το Νο 1 στο αγγλικό τσαρτ των επιτυχιών;

Από EW Staff
07 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 18:20

Την Παρασκευή που μας πέρασε οι βετεράνοι του metal κυκλοφόρησαν το “Senjutsu” και ο Καναδός ράπερ το “Certified Lover Boy”. Και αμέσως ξεκίνησε η μάχη για την κορυφή. Με τα δύο άλμπουμ να πουλούν τρελά από την πρώτη ώρα. 

Σύμφωνα λοιπόν με το “Official Charts’ midweek update”, οι Maiden προηγούνται του Drake με 8 χιλιάδες κομμάτια σε φυσικές πωλήσεις. Αντιθέτως ο Drake είναι πολύ πιο μπροστά στα streaming. 

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι που θα δούμε στα τσαρτ και το “Gold” των ΑΒΒΑ, ένα παλιό τους greatest hits που άρχισε να πουλάει μετά την ανακοίνωση της επανασύνδεσης του συγκροτήματος. 

Εμείς πάντως και από τους Iron Maiden και από τον Drake, προτιμούμε την τρίτη στην κατάταξη, τη φοβερή και τρομερή Little Simz που την ίδια ημέρα κυκλοφόρησε το δικό της άλμπουμ, το τέταρτό της, το εξαιρετικό “Sometimes I Might Be Introvert”.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τον ανταγωνισμό, όπως κάνουν τα κανάλια τις Κυριακές των εκλογών που μεταδίδουν αποτελέσματα από διάφορα εκλογικά τμήματα. Σαν να λέμε ενσωματώθηκε το Μάντσεστερ αλλά μένει ακόμα το Λονδίνο. Αγωνία. Stay tuned. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: