Από EW Staff
02 Μαρτίου, 2021 @ 18:23

Ευχάριστα τα νέα για όλους εμάς που αγαπήσαμε την τηλεοπτική σειρά Luther, αφού είναι στα σκαριά η μεταφορά της στη μεγάλη οθόνη.

Η είδηση ανακοινώθηκε από τον πρωταγωνιστή της σειράς Idris Elba, ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία του να γυριστεί μια ταινία που θα βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά του BBC One.

Ο 48χρονος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The All-New Capital Weekender, αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του φιλμ θα ξεκινήσουν εντός της χρονιάς, πληροφορία που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο δημιουργός του Luther, Neil Cross. Ο Elba, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα δημιουργηθεί μια ιστορία ειδικά για τον κινηματογράφο, επειδή θα τους δοθεί η δυνατότητα να γίνουν πιο τολμηροί με την ιστορία.

Στην υπόθεση της τηλεοπτικής σειράς που ξεκίνησε το 2010 στο BBC One, ο Elba υποδύεται τον John Luther, έναν ντετέκτιβ στο Λονδίνο, που είναι αφοσιωμένος στην δουλειά του αλλά ταυτόχρονα παρασύρεται από τα συναισθήματά του και παίρνει τον νόμο στα χέρια του αν θεωρεί ότι μόνο έτσι θα λυθούν οι υποθέσεις που αναλαμβάνει.

Στο Luther, εκτός από τον Elba πρωταγωνίστησαν και οι ηθοποιοί Ruth Wilson, Dermot Crowley, Michael Smiley, Warren Brown και Paul McGann, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί όμως ποιοι θα συμμετέχουν και στην ταινία.

Διαβάστε επίσης: