Μαζί του θα βρίσκονται οι Cynthia Erivo και Andy Serkis.

Από EW Staff
14 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 14:15

Ποιος έχει ανάγκη τον James Bond όταν μπορεί να έχει τον Luther

Ύστερα από προσπάθεια χρόνων, ο Idris Elba, ο οποίος έκανε ολόκληρη εκστρατεία για να μεταφέρει τον προβληματικό ντετέκτιβ χαρακτήρα του John Luther στη μεγάλη οθόνη, βλέπει την επιθυμία του να πραγματοποιείται… κάπως διαφορετικά. Το Netflix ανακοίνωσε τα σχέδιά του για μια ταινία μεγάλου μήκους βασισμένη στη δραματική σειρά του BBC “Luther”, σε σενάριο του δημιουργού Neil Cross.

Ο Elba πρόκειται να πρωταγωνιστήσει πλάι στους Cynthia Erivo (Widows) και Andy Serkis (Black Panther). Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή της Ruth Wilson, η οποία υποδύθηκε την Alice Morgan στη σειρά. 

Η συνέχεια περιέχει spoiler!

Η πέμπτη σεζόν του “Luther” προβλήθηκε το 2019 και σηματοδότησε την επιστροφή της Wilson, με τον χαρακτήρα της (που προηγουμένως υποτίθεται ότι είχε πεθάνει) να επιστρέφει για να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στον Luther και, εν τέλει, να έρθει αντιμέτωπη με το πεπρωμένο της, παρά το γεγονός ότι εξαφανίστηκε αστραπιαία. Στο τέλος, ο Luther συλλαμβάνεται, με τον Elba να πιστεύει πως ήταν δύσκολο να πει τι μπορεί να ακολουθήσει στη συνέχεια.

“Πιστεύω πως ο John πρέπει να πάρει κάποια απόφαση μέσα στη φυλακή”, δήλωσε ο Elba στο EW. “Είναι απόλυτα σαφές ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να είναι ο αστυνομικός που ήταν κάποτε. Νομίζω ότι αυτή είναι μια εξαιρετική έναρξη για μια ταινία. Οι τελευταίες σεζόν μοιάζουν περισσότερο με μίνι ταινίες και το φιλμ αυτό μας επιτρέπει να έχουμε τώρα περισσότερα δραματικά στοιχεία, που είναι ελαφρώς πιο συμπιεσμένα, και είναι μια μεγαλύτερη αλλά μικρότερη δόση του Luther”.

Διαβάστε επίσης: