Υπέροχη σειρά, αξίζει να τη βάλετε στη λίστα σας!

Από EW Staff
20 Μαΐου, 2021 @ 02:18

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Love, Victor” του Hulu επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν στις 11 Ιουνίου και το δίκτο κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

To “Love, Victor” βασίζεται στην ταινία “Love, Simon” από τη νουβέλα της Becky Albertalli και αυτή τη φορά παρακολουθούμε την ιστορία του Victor, ενός νέου μαθητή στο Γυμνάσιο Creekwood, που αντιμετωπίζει προκλήσεις στο σπίτι και στο σχολείο, καθώς “αγωνίζεται” με τη σεξουαλική του ταυτότητα. Τελικά, όταν όλα δυσκολεύουν, καταφεύγει στον Simon για βοήθεια.

Τη δημιουργία της σειράς ανέλαβαν οι Isaac Aptaker και Elizabeth Berger και πρωταγωνιστής είναι ο Michael Cimino.

Ο ηθοποιός Nick Robinson που είχαμε δει στην ταινία ως Simon Spier, έχει τον ρόλο του αφηγητή. Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson, Bebe Wood ως Lake, George Sear ως Benji και Anthony Turpel.

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε δύο καινούρια πρόσωπα, τους Ava Capri (Blast Beat) και Anthony Kevyan (Alexa & Katie). 

Η Capri θα υποδυθεί «ένα ελεύθερο πνεύμα» και η πιο κοντινή φίλη του Benji. Ο Kevyan θα παίξει έναν ενθουσιώδη gay μαθητή στο Creekwood High. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλά για τον τρόπο που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη της υπόθεσης, είναι πιθανό να γίνουν αναπόσπαστο μέρος των ιστοριών των βασικών χαρακτήρων κι ενδεχομένως να ενταχθούν στον κύκλο των φίλων του Victor.

Διαβάστε επίσης: