Από EW Staff
21 Μαΐου, 2021 @ 02:13

Το ριάλιτι του Netflix Love is Blind, έκανε πάταγο όταν κυκλοφόρησε πριν περίπου έναν χρόνο στην πλατφόρμα. Ρομαντισμός, τσακωμοί, ίντριγκες, ζήλιες και φυσικά προτάσεις γάμου, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά της τέλειας συνταγής που καθήλωσε το κοινό.

Το Netflix έχει ανακοινώσει ήδη την ανανέωση του ριάλιτι για δύο ακόμα σεζόν, επειδή όμως όπως εκτιμάει η επιτυχία θα συνεχιστεί, αποφάσισε να ετοιμάσει και τη βραζιλιάνικη εκδοχή. Τη σειρά θα παρουσιάζει ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε επίσης ανάμεσα στις κάμερες: η Καμίλα Κεϊρός και ο Κλεμπέρ Τολέδο θα μας δείξουν αν ο έρωτας είναι τελικά τυφλός.

“Είναι συναρπαστικό να παρακολουθείς αυτά τα σινγκλ άτομα που θέλουν να αγαπηθούν για αυτό που είναι πραγματικά. Φαντάζεσαι να ερωτευτείς και να παντρευτείς ένα άτομο που δεν έχεις δει ποτέ στο παρελθόν;”, δηλώνει ο Κλεμπέρ.

Η Καμίλα θεωρεί μοναδική την εμπειρία της ως παρουσιάστριας του ριάλιτι: “Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει, μέσω της EndemolShine Brasil, και παρακολουθώ με αγωνία μια και είναι ένα περιβάλλον που δημιουργεί αναμφίβολα συναισθηματικό δέσιμο”.

Love is Blind

Στο Love is Blind παρακολουθούμε ανθρώπους που συμμετέχουν στο παιχνίδι με μοναδικό σκοπό να παντρευτούν. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα επιλέξουν το άλλο τους μισό από την εμφάνιση αλλά… από τη φωνή. Οι υποψήφιοι μπαίνουν σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία ονομάζονται «κάψουλες» και αρχίζουν να συνομιλούν μεταξύ τους. Αυτοί που έχουν καλύτερη επικοινωνία συνεχίζουν να κλείνουν περισσότερα τυφλά ραντεβού και κάποιοι τελικά παίρνουν τη μεγάλη απόφαση! Οι άντρες σκύβουν μπροστά στον τοίχο και κάνουν πρόταση γάμου σε γυναίκες που δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους.

Η συνέχεια του προγράμματος είναι ακόμα πιο εθιστική αφού τα ζευγάρια μετά την πρόταση γάμου συναντιούνται, πάνε διακοπές μαζί, γνωρίζει ο ένας τα πεθερικά του άλλου, το σπίτι που θα μένουν και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς μαθαίνουμε ποιοι τελικά λένε το ναι και ποιοι τελευταία στιγμή την “κάνουν”, αφού όπως φαίνεται μερικοί έχουν μετανιώσει ήδη.

Διαβάστε επίσης: