Από EW Staff
11 Νοεμβρίου, 2022 @ 10:48
IMG 0246
IMG 0251

Nick & Vanessa Lachey ζευγάρι στην παρουσίαση του reality & στη ζωή!

IMG 0250

Η τρίτη σεζόν του δημοφιλούς Love is Blind στο Netflix ξεκίνησε τον Οκτώβριο με 30 singles να αναζητούν τον έρωτα και να φλερτάρουν χωρίς να έχουν δει ποτέ το “αντικείμενο του πόθου τους”.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν ήταν τα εξής:  

IMG 0244

Alexa Alfia και Brennon Lemieux

Η Alexa Alfia, ετών 27 και ο Brennon Lemieux, ετών 32 που εξαρχής φάνηκαν να είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον μέχρι που παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2021. Ακόμα είναι μαζί και ερωτευμένοι. Όπως δηλώνει η Alexa “Μπορεί να είμαστε διαφορετικοί, αλλά η επιθυμία μας να κάνουμε οικογένεια ήταν εξίσου μεγάλη και η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή. Τι να τα κάνω τα λεφτά αν δεν έχω τον Brennon μου;” Μάλιστα, μπορεί ακόμα να μην είναι έγκυος αλλά ένα μωράκι είναι κάτι που θέλουν και οι δύο σαν τρελοί.

IMG 0245

Raven Ross και SK Alagbada

Η Raven Ross, ετών 29 και ο 34χρονος SK Alagbada μπορεί να δυσκολεύτηκαν πολύ μέχρι να ξεπεράσουν τις μεγάλες διαφορές τους αλλά και την απόσταση που θα τους χώριζε για δύο χρόνια ώσπου ο SK να πάρει το Μaster’s του στην California και να επιστρέψει στο Dallas. Ωστόσο ακόμα δεν έχουν παντρευτεί. Εκείνος που το ανέβαλε και μάλιστα ανήμερα του γάμου τους ήταν ο SK θεωρώντας πως δεν ήταν η σωστή απόφαση. Είναι μαζί ακόμα και περνάνε όμορφα, έχοντας ξεπεράσει και την αναβολή του γάμου, γιατί “νιώθουν πολύ καλύτερα μαζί, παρά χώρια”.

IMG 0246

Zanab Jaffrey & Cole Barnett

Η 32χρονη Zanab Jaffrey αρνήθηκε να παντρευτεί τον 27χρονο Cole Barnett και αυτή η σχέση έληξε άδοξα, οπότε δεν ήταν και το καλύτερό τους το reunion. Η Zanab τον κατηγόρησε πως την υποτιμούσε και πως ήταν πάντα επικριτικός με τις διατροφικές της συνήθειες ενώ τον κατηγόρησε πως φίλησε μαι άλλη γυναίκα στο bachelor του. Εκείνος αρνήθηκε τα πάντα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να κάνει την Zanab να τον συγχωρέσει.

IMG 0247

Nancy Rodriguez και Bartise Bowden

Ούτε η 32χρονη Nancy Rodriguez και ο 27χρονος Bartise Bowden τα κατάφεραν καθώς η Nancy δεν ήταν καθόλου διπλωματική όταν του μιλούσε και εκείνος δεν ένιωθε ιδιαίτερη έλξη για εκείνη. Την ημέρα του γάμου τους, μάλιστα, είπε το μεγάλο ΟΧΙ. Παρά τις προσπάθειες να συνεχίσουν ως ζευγάρι, η οικογένεια της Nancy παρενέβη δυναμικά ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε τέτοια προοπτική, με εκείνον να φημολογείται πως προχώρησε ήδη τη ζωή του με μια εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά. Μπορεί στο μέλλον, όταν ωριμάσει, να μείνουν φίλοι, λέει η Nancy, για την ώρα, όμως, αυτό είναι αδύνατον.

IMG 0248

Colleen Reed και Matt Bolton

Τέλος η Colleen Reed και ο Matt Bolton, που μπορεί να μην ξεκίνησαν πολύ εύκολα καθώς εκείνη φλέρταρε γενικά και με άλλους, όχι μόνο παντρεύτηκαν, αλλά παραμένουν μαζί έχοντας καθένας τους κάνει τους απαραίτητους συμβιβασμούς. Μια μικρή λεπτομέρεια: Δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά σύντομα θα το διορθώσουν κι αυτό.

IMG 0249

Love Is Blind Credit: Netflix

Διαβάστε επίσης: