Πίστευε ότι η Shawna Craig θα ήταν η τελευταία του σύζυγος, όμως έκανε λάθος.

Από EW Staff
29 Ιουλίου, 2021 @ 21:15

O Lorenzo Lamas ανησυχεί μήπως τυχόν και οι θαυμαστές του δεν εμπέδωσαν ότι παντρεύτηκε ξανά και είπε να τους το υπενθυμίσει!

Αν και ο 63χρονος ηθοποιός έλεγε πως δεν θα παντρευόταν ξανά μετά τους 5 γάμους, που έχει ήδη κάνει, η Kenna Nicole Smith όπως φαίνεται, του άλλαξε γνώμη.

Ο ηθοποιός είχε ανακοινώσει πριν 5 μήνες ότι σκοπεύει να παντρευτεί την αγαπημένη του, ενημέρωσε ξανά το status του στο Facebook αλλάζοντας το σε “αρραβωνιασμένος”.

“Η Kenna κι εγώ γνωριστήκαμε μέσω της Francesca Daniels τον Απρίλιο. Της έκανα πρόταση γάμου στις 11 Φλεβάρη στο Λας Βέγκας και εκείνη δέχτηκε την πρότασή μου”, είχε αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του γάμου του. Ήταν μόλις 10 μήνες μαζί, όταν αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν και ο ηθοποιός έχει δηλώσει ότι “ήταν οι 10 καλύτεροι μήνες της ζωής του”.

Είναι μία αγάπη σαν καμία άλλη. Ανυπομονούμε να ενώσουμε τις ζωές μας. Καμιά φορά η αγάπη περιμένει μέχρι να διασταυρωθείς στο ίδιο μονοπάτι με αυτόν, που πρέπει. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Αρραβωνιαστήκαμε χθες βράδυ στο Λας Βέγκας. Ξέρω, θα μου πείτε: Τι στο καλό σκεφτόταν;”, είχε γράψει κάτω από μία φωτογραφία, που δημοσίευσε στο Instagram και έδειχνε τα χέρια τους πιασμένα. Εκείνος έχει κάνει τατουάζ στον παράμεσό του τα αρχικά KL (Kenna Lamas), ενώ εκείνη LL (Lorenzo Lamas) αντί να ανταλλάξουν δαχτυλίδια αρραβώνων.

Στο παρελθόν, ο ηθοποιός είχε παντρευτεί ακόμα 5 γυναίκες. Τη Victoria Hilbert από το 1981 εώς το 1982, τη Michele Smith από το 1983 μέχρι το 1985, την Kathleen Kinmont (1989-1993), τη Shauna Sand (1996-2002) και τέλος, τη Shawna Craig για επτά χρόνια (2011-2018). Μάλιστα, ο Lorenzo Lamas πριν λίγο καιρό ισχυριζόταν ότι η Shawna θα είναι η τελευταία του σύζυγος.

Η σύζυγός μου με δίδαξε πώς να αγαπάω ξανά μετά από τόσες αποτυχημένες σχέσεις, που με πλήγωσαν και με άφησαν μπερδεμένο”, είχε γράψει σε πρόσφατη δημοσίευσή του στο Instagram για την Kenna Lamas.

Διαβάστε επίσης: