Από EW Staff
08 Αυγούστου, 2022 @ 16:15

Η μέρα της μεγάλης πρεμιέρας της πανάκριβης τηλεοπτικής σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power πλησιάζει. Το EW εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από το φιλόδοξο έπος φαντασίας του Amazon Prime που θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβρίου και φιλοδοξεί να συστήσει το σύμπαν του J.R.R. Tolkien στη νέα γενιά τηλεθεατών τουλάχιστον για πέντε συνεχόμενες σεζόν. Με κόστος κάθε επεισόδιου να ανέρχεται στα 58 εκατ. δολάρια, τα 8 πρώτα επεισόδια του πρώτου πολυαναμενόμενου κύκλου ξεπέρασαν το budget των 465 εκατ. δολαρίων!

Το μυστήριο γύρω από την φιλόδοξη παραγωγή ήταν τεράστιο. Από το 2017 που ανακοινώθηκε η σειρά μέχρι και τα δοκιμαστικά των ηθοποιών οι πληροφορίες δίνονταν με το σταγονόμετρο. Ακόμα και οι ηθοποιοί δεν ήξεραν πού συμμετείχαν μέχρι που έφτασαν στη Νέα Ζηλανδία αλλά και εκεί δεν μπορούσαν να επισκεφθούν χωρίς εξουσιοδότηση τα set των γυρισμάτων ή να ακουμπήσουν ελεύθερα τα πανάκριβα props, από φόβο μην καταστραφούν.

image 4

The Lord of the Rings: The Rings of Power! Σκηνή από την πολύκροτη σειρά με τις “τρομαγμένες” Poppy (Megan Richards) και Nori (Markella Kavenagh).

Οι κάτοικοι της Μέσης γης μετά από τέσσερα χρόνια σκληρής προετοιμασίας σε επίπεδο παραγωγής ετοιμάζονται να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό από το Σεπτέμβριο και φιλοδοξούν να μας κρατήσουν παρέα για τουλάχιστον πέντε σεζόν! Το άγχος είναι μεγάλο καθώς οι fans περιμένουν μόνο το καλύτερο από τη νέα παραγωγή και το EW ήταν στο Comic Con και είδε τους ηθοποιούς να συγκινούνται βλέποντας πρώτη φορά το τρέιλερ αλλά και το clip της πολυσυζητημένης και πολυαναμενόμενης σειράς.

image 5

The Lord of the Rings: The Rings of Power! O Elrond (Robert Aramayo) εμφανίζεται στοχαστικός κατά τη
διάρκεια της επίσκεψής του στο Khazad-dûm.
image 3 1

Η σειρά του Amazon Prime αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Ο Benjamin Walker ως High King Gil-galad στο ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ | CREDIT: BEN ROTHSTEIN/PRIME VIDEO
lord of the rings amazon studios

Απόκοσμη εικόνα της Μέσης Γης από την ακριβότερη τηλεοπτική σειρά που έγινε ποτέ!
FLnE67gaIAAmy6M jpg large

Ένα από τα πολλά πόστερ που έχει δημιουργήσει το Amazon Prime για την προώθηση της σειράς!

Διαβάστε επίσης: