Παράλληλα ανακοινώθηκε και η ημερομηνία πρεμιέρας!

Από EW Staff
02 Αυγούστου, 2021 @ 22:45

Mπορεί η τηλεοπτική σειρά Lord of the Rings να αργεί ακόμα να κάνει πρεμιέρα, το Amazon Prime Video όμως σε κάθε ευκαιρία, προσπαθεί να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Το δίκτυο μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πρώτη φωτογραφία της πολυαναμενόμενης σειράς, λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στη Νέα Ζηλανδία.

Εκτός αυτού, πλέον έχουμε και την ημερομηνία πρεμιέρας! Το πρώτο επεισόδιο έχει οριστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου του 2022, με κάθε νέο επεισόδιο να προβάλλεται κάθε εβδομάδα.

Ο επίσημος τίτλος της σειράς δεν έχει ανακοινωθεί και οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν αδιευκρίνιστες, ξέρουμε όμως ότι λαμβάνει χώρα χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του “The Hobbit” και του “The Lord of the Rings”, κατά τη Δεύτερη Εποχή, όπου ήταν μια περίοδος μεγάλης ανατροπής στη Μέση Γη, με τον Σάουρον να ανεβαίνει στην εξουσία.

Aναφορικά με την πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε, το Amazon δεν αποκαλύπτει πολλά, παρά μόνο βλέπουμε ένα πλάνο από το πρώτο επεισόδιο, με μια μυστηριώδη φιγούρα, φορώντας λευκά. Ωστόσο, η παρουσία δύο φωτισμένων δέντρων στο βάθος μας δίνει μια ιδέα: Φαίνεται ότι είναι τα Δύο Δέντρα του Valinor, το ασημένιο Telperion και το χρυσό Laurelin.

Τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί στο καστ είναι: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Με ένα κόστος που όπως φαίνεται θα ξεπεράσει τα 464 εκατομμύρια δολάρια, η πρώτη σεζόν του Lord of the Rings αναμένεται να είναι η πιο ακριβή τηλεοπτική σεζόν που έγινε ποτέ και η Amazon προχωρά ήδη σε δεύτερη σεζόν.

Πολύ σύντομα θα σας μεταφέρουμε περισσότερες πληροφορίες.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
Facebook
Instagram
Twitter

Διαβάστε επίσης: