Η πρώτη σεζόν του Loki ξεκίνησε να προβάλλεται στις 9 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Από EW Staff
14 Ιουλίου, 2021 @ 20:19

Ο θεός της αταξίας θα επιστρέψει για να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα, αφού το Disney+ ανανέωσε την τηλεοπτική σειρά “Loki” για δεύτερη σεζόν.

Στην υπόθεση της σειράς που δημιουργήθηκε από τον Michael Waldron, μετά την κλοπή του Tesseract κατά τη διάρκεια των γεγονότων του “Avengers: Endgame”, ο Loki μεταφέρεται στη μυστηριώδη γραφειοκρατική οργάνωση Time Variance Authority και ταξιδεύει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, επηρεάζοντας μερικές σημαντικές στιγμές της ιστορίας.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku, και Richard E. Grant. 

Η πρώτη σεζόν του Loki ξεκίνησε να προβάλλεται στις 9 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στη streaming υπηρεσία.

Ακόμα είναι νωρίς για να γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει ο Loki με νέα επεισόδια, αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: