Από EW Staff
01 Απριλίου, 2021 @ 09:23

Ο ηθοποιός Wyatt Russell τα πάει περίφημα στη νέα μίνι σειρά του Disney+ “The Falcon and the Winter Soldier” ως Captain America, ωστόσο δεν ξέχασε ποτέ το Lodge 49 που ακυρώθηκε το 2019 μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν. Οι θαυμαστές της σειράς συνεχίζουν να ελπίζουν σε μία επιστροφή και ο Russell, μοιράστηκε τις ίδιες σκέψεις σε πρόσφατη συνέντευξή του EW Live.

Ο 34χρονος ηθοποιός ανέφερε στον οικοδεσπότη Dalton Ross ότι οι φαν του Lodge 49 τον ρωτάνε συνέχεια τι θα γίνει με την τρίτη σεζόν και είναι κάτι που λαχταρά τόσο ο ίδιος όσο και οι δημιουργοί της σειράς Jim Gavin και Peter Ocko.

Lodge 49

Μετά την ακύρωση της σειράς από το AMC, οι παραγωγοί προσπάθησαν συνεργαστούν με άλλο δίκτυο. Παρόλο που η προσπάθεια αυτή δεν βρήκε ανταπόκριση, ο Russel δεν εγκατέλειψε ποτέ και δήλωσε ότι μιλούσε με τους δημιουργούς για να γίνει έστω μια τηλεταινία ή ένα τελευταίο επεισόδιο για να ολοκληρωθεί η ιστορία. Ήταν κάτι που πάντα θα επιθυμεί, κυρίως για τους θαυμαστές που στήριξαν τη σειρά.  

Στην υπόθεση του Lodge 49, o Russell υποδύθηκε τον Dud, έναν γοητευτικό πρώην surfer που συμμετέχει σε μια μυστική στοά ελπίζοντας να ανακτήσει τον χαρούμενο τρόπο ζωής που στερήθηκε όταν πέθανε ο πατέρας του. Μέσω του Lodge και της νέας του επαφής με τα άλλα μέλη, ο Dud θα βρει τη χαμένη αίσθηση του σκοπού του στη ζωή του και θα αντιμετωπίσει τους βαθύτερους φόβους και τις μεγαλύτερες ελπίδες του.

Διαβάστε επίσης: