Έχει μπει στη λίστα μας με συνοπτικές διαδικασίες!

Από EW Staff
13 Μαΐου, 2021 @ 19:26

Δεν έχουν τελειωμό τα βιβλία του Stephen King που μεταφέρονται στη μικρή και μεγάλη οθόνη, όμως τη μίνι τηλεοπτική σειρά που θα βασιστεί στο “Lisey’s Story”, την περιμένουμε εδώ και καιρό.

Η Apple TV+ ανέλαβε τη μεταφορά και θα μας επιτρέψετε να πούμε ότι μπορεί η streaming υπηρεσία να μην φημίζεται για την ποσότητα των τίτλων που περιέχει η πλατφόρμα, όμως σε ποιότητα τα πάει εξαιρετικά καλά.

Πίσω στο Lisey’s Story λοιπόν, που θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουνίου του 2021. 

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι ανήκουν στους Clive Owen (Closer) και Julianne Moore (Still Alice) και ο King είχε συμβουλευτικό ρόλο από την πρώτη στιγμή.  Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθισε ο ο Pablo Larraín (Club), ενώ στο υπόλοιπο καστ θα απολαύσουμε τους Joan Allen (Room), Dane DeHaan (Chronicle), Sung Kang (Fast & Furious 6) και Giovanni Celentano (Boardwalk Empire).

Lisey’s Story

Η υπόθεση επικεντρώνεται στη Λίσι Ντίμπουσερ Λάντον, η οποία έχασε τον άντρα της Σκοτ, πριν από δυο χρόνια. Ήταν παντρεμένοι για είκοσι πέντε έτη και είχαν ένα βαθύ, σχεδόν τρομακτικό δέσιμο. Ο Σκοτ ήταν ένας βραβευμένος συγγραφέας και συνάμα περίπλοκος άνθρωπος. Η Λίσι ανακάλυψε ένα μέρος που επισκεπτόταν ο άντρας της. Ένα μέρος που του έδινε έμπνευση αλλά παράλληλα. Με όσα ανακαλύπτει μετά τον θάνατό του, τώρα είναι η σειρά της να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του Σκοτ. Κι αυτό που αρχίζει ως προσπάθεια μιας χήρας να τακτοποιήσει τα χειρόγραφα του διάσημου συζύγου της, καταλήγει σ’ ένα σχεδόν θανάσιμο ταξίδι στα σκοτάδια που περιπλανιόταν εκείνος.

Το trailer που θα δείτε παρακάτω είναι εντυπωσιακό και μας κεντρίζει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον.

Τι λέτε, το βάζουμε στη λίστα;

Διαβάστε επίσης: