Από EW Staff
22 Νοεμβρίου, 2022 @ 12:16
IMG 0416

IMG 0417

Η Lindsay Lohan μας βάζει σε Christmas mood και το Netflix κερδίζει άλλη μια πρωτιά τηλεθέασης! Η Χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix με πρωταγωνίστρια την Lindsay Lohan όχι μόνο μας εισάγει δυναμικά στο εορταστικό κλίμα της εποχής αλλά σηματοδοτεί και την δυναμική επάνοδο της αγαπημένης ηρωίδας των ρομαντικών κομεντί μετά από χρόνια αποχής και κακής δημοσιότητας.

Το στόρι οικείο θυμίζει εποχές Goldie Hawn με την κόρη πάμπλουτου επιχειρηματία, μετά από μια βόλτα για σκι και μια πρόταση γάμου, να χάνει τη μνήμη της σε ένα ατύχημα και να καταλήγει σε ένα πανδοχείο. Από κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, γίνεται σύντομα «ξενοδόχος» και βοηθά τον ιδιοκτήτη στην επιχείρηση μέχρι που τη βρίσκει ο πατέρας της.

IMG 0419

Θα αφήσει τη νέα ζωή που ξεκίνησε στο πλευρό του άνδρα που την αγάπησε γι’αυτό που είναι και όχι για το πόσα αξίζει ή είναι πολλά τα λεφτά για να τα αποζωριστεί κανείς για χάρη ενός έρωτα;

Γεμάτο χειμωνιάτικες εικόνες, στολισμένα και φωτεινά μέρη και πρασινοκόκκινα πουλόβερ, το ‘Falling for Christmas’ είναι ό.τι χρειάζεσαι για να απολαύσεις μία ταινία αυτή την εποχή, να ξεχαστείς και να γελάσεις…με μία ηρωίδα που ταλαιπωρείται προκαλώντας γέλια μέχρι δακρύων.

IMG 0420

Διαβάστε επίσης: