Ο σημαντικός ρόλος που έπαιξε ο σύζυγός της David Harbour, στο ταξίδι της προς την απεξάρτηση.

Από EW Staff
29 Ιουλίου, 2021 @ 21:35

Η Lily Allen σήμερα γιορτάζει δύο χρόνια καθαρή από αλκοόλ και ναρκωτικά και επιβραβεύει τον εαυτό της στο Instagram.

Μόλις δύο χρόνια απεξάρτησης έχουν περάσει για την τραγουδίστρια, που στο παρελθόν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα εθισμού. Σήμερα λοιπόν, γιορτάζει τη “νηφαλιότητά” της με μία φωτογραφία στο Instagram, η οποία δείχνει το ημερολόγιο του κινητού της, που της υπενθυμίζει την “επέτειο”.

“2 χρόνια καθαρή από αλκοόλ και ναρκωτικά. Το να καθαρίσω ήταν το καλύτερο πράγμα, που έχω κάνει ποτέ και πιστέψτε με, έχω κάνει πολλά ωραία πράγματα”, έγραψε η τραγουδίστρια με τους φίλους της να την επιβραβεύουν στα σχόλια για τη θέλησή της και την μάχη, που έδωσε.

Όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της, “πάλευε να απεξαρτηθεί για περίπου 5 χρόνια”. “Θυμάμαι να είμαι στο Λος Άντζελες και σκεφτόμουν: τίποτα από όλα αυτά δεν με αγγίζει πλέον, πρέπει να δοκιμάσω ηρωίνη. Και τότε ήξερα αμέσως πως είχα μπλέξει. Μόλις μπήκε η σκέψη στο μυαλό μου, κατάλαβα ότι πρέπει να αντιμετωπίσω τους δαίμονές μου”, είχε πει η Lily Allen.

Μάλιστα, εξήγησε πως ο σύζυγός της, David Harbour, τη βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να απεξαρτηθεί, καθώς βρίσκεται επιτέλους σε μία υγιή ευτυχισμένη σχέση. “Είναι νηφάλιος εδώ και περίπου 20 χρόνια. Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε στο μέλλον, γιατί εγώ δεν είμαι τόσο καλά οικονομικά, όσο ήμουν στο παρελθόν με όλη αυτή την φήμη και την επιτυχία, που είχα τότε. Αλλά τώρα έχω επιτύχει στο μυαλό μου και στην ψυχή μου και νομίζω αυτό αξίζει περισσότερο από όλα”, είχε αναφέρει, ενώ πρόσθεσε επίσης πως νιώθει πολύ ευτυχισμένη που έχει επιτέλους έναν άνθρωπο δίπλα της, με τον οποίο μπορεί να μιλήσει για τα πάντα.

Διαβάστε επίσης: