Ο τραγουδιστής τρολάρει τους haters, που έλεγαν πως η καριέρα του θα τελειώσει μόλις ανακοίνωσε τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Από EW Staff
23 Ιουλίου, 2021 @ 00:33

Πριν λίγες ημέρες ο Lil Nas X έκανε ένα tweet σχετικά με την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Industry Baby” και προειδοποίησε τους γονείς πως…”δεν είναι κατάλληλο για τα παιδιά τους”. Και όπως φαίνεται, δεν αστειευόταν…

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση στη νέα παραγωγή του Kanye West σε συνεργασία με τον Jack Harlow. Το δύο λεπτών βίντεο που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και έδειχνε τον Lil Nas X στην αίθουσα του δικαστηρίου να περιμένει την ποινή του με την κατηγορία του… γκέι, σε καμία περίπτωση δεν προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει.

Στο βίντεο κλιπ, ο τραγουδιστής τρολάρει τους haters, που έλεγαν πως η καριέρα του θα τελειώσει μόλις ανακοίνωσε τη σεξουαλική του ταυτότητα, χορεύοντας ανάμεσα σε άλλους 10 γυμνούς άνδρες. Κάπως έτσι θα φανταζόταν τη δική του “φυλακή”.

“Σου το είπα καιρό πριν/ έχω αυτό που ζητάνε”, τραγουδάει ο Lil Nas X γεμάτος αυτοπεποίθηση, ενώ ξεσκονίζει το Grammy του.

Σε προηγούμενο tweet, που είχε κάνει σχετικά με το εν λόγω κομμάτι, ο τραγουδιστής αφιέρωσε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο στον 20χρονο εαυτό του.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Έγραψα ένα τραγούδι για εμάς. Ξέρω πως μερικές φορές νιώθεις σαν να είναι όλα μια κατηφόρα από εδώ. Ξέρω ότι η σεξουαλικότητά σου σε έκανε να νιώθεις στο περιθώριο από τους συνομηλίκους σου. Ξέρω ότι η μετάβαση από το να έχεις ένα κορυφαίο τραγούδι στον κόσμο στο να παγιδευτείς στο διαμέρισμά σου κοστίζει πολύ. Και ξέρω αν ακούσεις ξανά κριτικές, μπορεί να σκάσεις. Αλλά πρέπει να συνεχίσεις. Θέλω να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις τη δυνατότητα να είσαι ο άνθρωπος, που πάντα χρειαζόσουν, όσο μεγαλώνεις. Θέλω να σταματήσεις να λυπάσαι για τον εαυτό σου. Και θέλω να θυμάσαι πως ο μόνος άνθρωπος, που πρέπει να πιστεύει σε εσένα, είσαι εσύ.”

Διαβάστε επίσης: