Αφορμή η κυκλοφορία του νέου concert film της Madonna, με τίτλο "Madame X".

Από EW Staff
12 Οκτωβρίου, 2021 @ 13:05

Μόνο μία Madonna θα μπορούσε να το κάνει. Να δώσει ένα secret gig κάπου στο Χάρλεμ, σε ένα τοπικό κλαμπ, στο Ginny’s Supper Club, αλλά να μη αρκεστεί σε αυτό, βγαίνοντας αμέσως μετά στους δρόμους ώστε να συνεχίσει on the road το live.

Έτσι, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έκπληκτοι οι κάτοικοι του Χάρλεμ είδαν τη Madonna και κάποιους από τους μουσικούς της να περιφέρονται στους δρόμους της συνοικίας παίζοντας και τραγουδώντας με ντουντούκες το “Like A Prayer”.

Το χάπενινγκ οργανώθηκε από την τραγουδίστρια με αφορμή την κυκλοφορία, την ίδια ημέρα, του καινούργιου της concert film με τίτλο “Madame X” που παρουσιάζει την τελευταία, ομότιτλη περιοδεία της. Με το που τελείωσε το secret gig περπάτησαν όλοι μαζί στα στενά καταλήγοντας έξω από μία συνοικιακή εκκλησία. “Ήθελα πολύ να παίξω σε αυτήν την ιστορική γειτονιά, να παρουσιάσω τη μουσική μου και κάπως έτσι να έρθω σε “επαφή” με καλλιτέχνες που έζησαν και μοιράστηκαν τα όνειρά τους στο Χάρλεμ”, δήλωσε η ίδια. Και αποκάλυψε έναν ακόμα λόγο που διάλεξε τη συνοικία, επειδή αυτός είναι ο τόπος γέννησης του James Baldwin, του ακτιβιστή μυθιστοριογράφου και θεατρικού συγγραφέα που αποτελεί, όπως σημείωσε, “την αιώνια μούσα της”.

Το concert film “Madame X” πάντως δεν πήρε και πολύ καλές κριτικές. Λογικό, αν αναλογιστούμε πως βασίστηκε σε μία από τις πιο αδιάφορες περιοδείες της. Όχι πως η Madonna δεν παραμένει iconic στο χώρο της ποπ, ούτε κουβέντα.

Τι κρίμα όμως να μη ζούμε κι εμείς στη Νέα Υόρκη να “πέφτουμε” πάνω σε τέτοια συμβάντα.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: