Από EW Staff
07 Νοεμβρίου, 2022 @ 13:58
IMG 0165

IMG 0158 2

Σκηνή από την ταινία The Son με τον πατέρα, Hugh Jackman

IMG 0161 2

Η ερμηνεία του αποκλείεται να μην του χαρίσει τη δεύτερη υποψηφιότητα του στα Όσκαρ!

“The Son” το δεύτερο μέρος μιας τριλογίας που ξεκίνησε με την βραβευμένη με Όσκαρ Ά Ανδρικού ρόλου (Anthony Hopkins) και Διασκευασμένου Σεναρίου ταινία  “The Father” βασίζεται σε ένα θεατρικό έργο του Florian Zeller και έχοντας για πρωταγωνιστές τους Hugh Jakcman, Laura Dern, Vanessa Kirby, αλλά και τους Zen McGrath και Anthony Hopkins είναι δεδομένο πως θα πρωταγωνιστήσει και στην κούρσα των Όσκαρ.

Η ταινία ήρθε στη ζωή του Hugh Jackman σε μια δύσκολη για εκείνον στιγμή καθώς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, έχασε τον πατέρα του, Christopher John, που έπασχε από άνοια και με τον οποίο είχε ουσιαστικά μεγαλώσει, αφού η μητέρα του είχε εγκαταλείψει εκείνον και τα αδέρφια του. 

IMG 0157 2

Στην ταινία ο Jackman υποδύεται τον Peter, έναν εργασιομανή χωρισμένο άνδρα, ο οποίος αποκτάει οικογένεια με μια άλλη γυναίκα, ώσπου εμφανίζεται ο έφηβος γιος του και διαταράσσει τις ισορροπίες, καθώς θέλει να μείνει μαζί του.

Όταν διάβασε το σενάριο, αποκάλυψε ο Jackman πως έκλαψε, πράγμα ασυνήθιστο όπως λέει για εκείνον και το μόνο που ζήτησε ήταν να μιλήσει με τον σκηνοθέτη, Florian Zeller. Μόνο 8 λεπτά στο Zoom χρειάστηκαν και ο ρόλος ήταν δικός του. Όπως παραδέχεται η ταινία αυτή τον βοήθησε να αντιμετωπίσει το πένθος του αλλά και να μάθει να διαχειρίζεται και να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του καλύτερα ενώ ανακάλυψε νέες πτυχές της σχέσης του με τα δικά του παιδιά.

IMG 0164
Παλιότερο εξώφυλλο του EW υπογεγραμένο από τον Hugh!

Το μόνο σίγουρο πως ο Jackman όταν ξεκίνησε τα γυρίσματα της ταινίας δεν είναι ο ίδιος με εκείνον που παρακολουθούμε άφωνοι να μας χαρίζει μία σπαρακτική ερμηνεία σε ένα φίλμ το οποίο είναι βέβαιο ότι βρίσκεται στο δρόμο προς τα Όσκαρ.

IMG 0165

Εξώφυλλο στο Αυστραλέζικο Rolling Stone!

IMG 0163

Διαβάστε επίσης: