Από agdmin
25 Μαΐου, 2021 @ 19:15

Ο Edgar Wright είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους σύγχρονους σκηνοθέτες, με ταινίες που συνδυάζουν δράση με κωμωδία, πολυεπίπεδα σενάρια, νοσταλγία για το παρελθόν και εξονυχιστικές λεπτομέρειες.

Οι ταινίες του χαίρουν εξαιρετικών κριτικών και αστείρευτης αγάπης από το κοινό, γι’ αυτό και κάθε νέο του πρότζεκτ αποτελεί πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό γεγονός.

Αυτή τη φορά, ο Εγγλέζος auteur στρέφει το βλέμμα του στο είδος του οπερατικού τρόμου (βλέπε “Λάμψη”) με το φιλμ “Last Night In Soho” και διηγείται την ιστορία της Ελουάζ (Thomasin McKenzie), μιας νεαρής στυλίστριας που ανακαλύπτει τον τρόπο να ταξιδεύει στην δεκαετία του ’60.

Last Night In Soho

Εκεί, η Ελουάζ συνειδητοποιεί πως κατοικεί στο σώμα της γοητευτικής και μυστηριώδους Sandy (την υποδύεται η Anya Taylor-Joy) και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο περίεργα.

Βάζοντας το χεράκι του στο πληθωρικό νέο ρεύμα αμερικάνικου τρόμου, ο Edgar Wright μας προετοιμάζει για ένα ταξίδι στη ζώνη του λυκόφωτος, ανάμεσα στα λαμπερά σκηνικά και τις νέον πινακίδες της μεταπολεμικής βιομηχανίας μόδας. Έχοντας ένα από τα πιο ιδιαίτερα και συναρπαστικά trailer της χρονιάς, η ταινία αναμένεται τον Οκτώβριο και οι απανταχού σινεφίλ δεν μπορούν να περιμένουν.

Διαβάστε επίσης: