Στην Ελλάδα, η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου, σε διανομή της Tulip.

Από EW Staff
13 Οκτωβρίου, 2021 @ 13:10
4139_D016_00285_RC Anya Taylor-Joy stars as Sandy and Matt Smith as Jack in Edgar Wright’s LAST NIGHT IN SOHO, a Focus Features release. Credit: Parisa Taghizadeh / Focus Features

Η Focus Features κυκλοφόρησε ένα ακόμα trailer του “Last Night in Soho”, το ψυχολογικό θρίλερ του Edgar Wright, περιλαμβάνοντας στιγμιότυπα από νέο υλικό. Στο βίντεο παρακολουθούμε την ικανότητα της Eloise (Thomasin McKenzie) να μεταφέρεται πίσω στο χρόνο, η οποία την οδηγεί να γίνει μάρτυρας ενός φόνου στο παρελθόν. Καθώς πηγαίνει μπρος-πίσω μεταξύ του παρόντος και του παρελθόντος, προσπαθεί να προσεγγίσει τη Sandie (Anya Taylor-Joy) για να τη σώσει.

Σε σκηνοθεσία του Edgar Wright, από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με την Krysty Wilson-Cairns (“Penny Dreadful”, “1917”). Πρωταγωνιστούν οι Thomasin McKenzie (“Leave No Trace”, “Jojo Rabbit”), η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Anya Taylor-Joy (“The Queen’s Gambit”) και ο υποψήφιος για Emmy Matt Smith (“The Crown”).

“Στο ψυχολογικό αυτό θρίλερ, η Eloise, μια επίδοξη σχεδιάστρια μόδας, είναι μυστηριωδώς ικανή να εισέλθει στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1960, όπου συναντά μια εκθαμβωτική wannabe τραγουδίστρια, τη Sandie”, λέει η επίσημη σύνοψη. “Αλλά όλη αυτή η αίγλη δεν είναι αυτό που φαίνεται πως είναι, και τα όνειρα του παρελθόντος αρχίζουν να ραγίζουν και να διαλύονται σε κάτι πολύ πιο σκοτεινό”.

Στο βασικό καστ συμμετέχουν οι Rita Tushingham, Terence Stamp, Jessie Mei Li, Michael Ajao, Synnøve Karlsen, Lisa McGrills, Margaret Nolan και η Diana Rigg, στην τελευταία της ταινία πριν τον θάνατό της τον Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 82 ετών. 

Από την Focus Features και την Working Title Films, το “Last Night in Soho” χαρακτηρίζεται ως κάτι ανάμεσα στο “Don’t Look Now” του Nicolas Roeg και το “Repulsion” του Roman Polanski. Παραγωγοί είναι οι Nira Park, Tim Bevan, Eric Fellner και ο ίδιος ο Wright. Η Focus Features και η Universal Pictures International θα διανείμουν την ταινία παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ακούσετε παρακάτω μια συλλογή 60 μουσικών κομματιών, προσωπικής επιλογής του σκηνοθέτη Edgar Wright, όλα προερχόμενα από τη δεκαετία του 1960, ιδανική λίστα να σας βάλει στο κλίμα του έργου.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: