Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια!

Από EW Staff
03 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 09:58

Η αρχή του τέλους ξεκίνησε και το Netflix στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, θα θέσει σε κυκλοφορία το πρώτο μέρος της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του La casa de papel.

Η σειρά που προκάλεσε αίσθηση από την πρώτη σεζόν της ετοιμάζεται να κρατήσει και πάλι “ζεστούς” τους θαυμαστές που τη στήριξαν αυτά τα χρόνια και ο δημιουργός Alex Pina δήλωσε ότι ο πόλεμος στον τελευταίο κύκλο φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα, αλλά υποσχέθηκε ότι θα είναι η πιο συναρπαστική σεζόν.

Στην υπόθεση του πέμπτου κύκλου που ξεκίνησε σήμερα και θα χωριστεί σε δύο μέρη, με τα επόμενα επεισόδια να κυκλοφορούν στις 3 Δεκεμβρίου, η ομάδα βρίσκεται κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφερε να σώσει τη Λισαβόνα, αλλά θα ζήσει την πιο σκοτεινή στιγμή μετά την απώλεια ενός από τα μέλη της. Ο Καθηγητής είναι αιχμάλωτος της Σιέρα και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής. Τη στιγμή που τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας εχθρός έρχεται στο προσκήνιο, πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε άλλο στο παρελθόν: ο στρατός.

Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, κάτι που ξεκίνησε ως ληστεία και θα καταλήξει σε πόλεμο.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: