O Kyle Thomas θεωρείται και είναι ένας από τους πιο έγκυρους αστρολόγους των Ηνωμένων Πολιτειών. Με έδρα το Los Angeles, ο Kyle είναι διάσημος διότι κάνει προβλέψεις με ακρίβεια όχι μόνο για την προσωπική ζωή αλλά και τα διεθνή γεγονότα που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή όλων μας.

Από EW Staff
11 Ιουλίου, 2022 @ 20:29
Astrologer 1 1
Ο κορυφαίος αστρολόγος των stars στο Λος Άντζελες και αρθρογράφος της New York Post συνεργάζεται αποκλειστικά με το Entertainment Weekly!

Ο διάσημος αστρολόγος Kyle Thomas φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Entertainment Weekly στο Αστεροσκοπείο του Los Angeles,
το περίφημο Griffith Observatory!

Επισκεφτείτε το site Kyle www.kylethomasastrology.com, Instagram: @mrkylethomas

Eπιμέλεια προβλέψεων: Άλεν Σκεύης

Κριός

Ετοιμαστείτε για έναν σημαντικό μήνα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Δίας, πλανήτης της τύχης,  βρίσκεται στο ζώδιο σας και ξεκινά ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Οι ελεύθεροι θα συναντήσουν την αδελφή ψυχή τους, ενώ οι δεσμευμένοι θα κάνουν σημαντικά σχέδια με τον αγαπημένο τους. Γάμοι, γιορτές και εκδηλώσεις θα μπορούσαν να γεμίσουν το ημερολόγιο σας. Με πολλούς τρόπους, θα νιώσετε ότι «γεννάτε» επανειλημμένα: σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στις 28 Ιουλίου ενεργοποιεί τον τομέα του πάθους. Εάν επιδιώκετε την εγκυμοσύνη, θα μπορούσατε να έχετε ένα πλεονέκτημα τώρα.

Ωστόσο, μην ανησυχείτε εάν δεν «τα καταφέρετε όλα», διότι θα δείτε και άλλες ευκαιρίες τον επόμενο χρόνο. 

Ο Άρης θα σας δώσει ενέργεια και αυτόν τον μήνα, αισθανθείτε την αυτοπεποίθηση και τα επίπεδα ενέργειας σας να αναφλέγονται! Αυτό σημαίνει ότι σε όλους τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες αντί να περιμένετε να δουλέψουν τα πράγματα από μόνα τους. 

Προσέξτε τα έξοδα σας, καθώς θα μπορούσατε πολλά από αυτά να τα αποταμιεύσετε.

Ταύρος

Ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες του 2022 έφτασε για εσάς! Ο Κρόνος, ο πανίσχυρος πλανήτης των μαθημάτων ζωής, θα συνεχίσει να δίνει ενέργεια στον τομέα της καριέρας σας μέχρι την άνοιξη του 2023, φέρνοντας σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα στην επαγγελματική σας ζωή. 

Παρόλο που μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε ότι η δουλειά είναι ανυπέρβλητη, σας δίνεται η ευκαιρία να εδραιωθείτε και να αποκτήσετε μακροπρόθεσμη δόξα κι επιτυχία.

Ο Δίας μπαίνει στον τομέα της ιδιωτικής ζωής σας. Αυτό θα σας ενθαρρύνει να θεραπεύσετε σωματικά ή και ψυχικά. Εάν πρέπει να κλείσετε ένα παλιό κεφάλαιο, αυτή να είναι η κατάλληλη στιγμή. 

Με τον Άρη στον Οίκο του ασυνείδητου η διαίσθηση σας αυξάνεται. Μπορείτε επίσης να αρχίσετε να εργάζεστε σε ένα σημαντικό έργο, αλλά από τα παρασκήνια, που δεν είναι αρκετά έτοιμο για τα μάτια του κοινού. 

Η Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών φέρνει δώρα και έσοδα και αυξάνει την αυτοεκτίμηση σας.

Η Νέα Σελήνη στον 4ο ανοίγει μια πόρτα για περισσότερη ευτυχία στο σπίτι ή με την οικογένεια. Αν θέλετε να μετακομίσετε, αυτό το διάστημα μπορεί να σας φέρει τον τέλειο χώρο διαβίωσης ή καλό συγκάτοικο.

Δίδυμοι

Μπαίνετε σε έναν μοναδικό μήνα, Δίδυμοι! Η δημοτικότητα σας αυξάνεται και θα νιώσετε σαν να είστε ηγέτης μιας κοινότητας. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για να διευρύνετε τον κύκλο σας και να αναζητήσετε εκεί το άλλο σας μισό. 

Κι ακόμη πιο πιθανό είναι να δείτε ένα όνειρο σας να παίρνει σάρκα και οστά με τη βοήθεια κάποιου ατόμου που πιστεύει σε εσάς. Αυτή είναι μια αληθινή ευλογία, καθώς το Σύμπαν έχει τόσο μεγάλη πρόθεση να σας φέρει όλη την ομορφιά που έχει να προσφέρει η ζωή. Βάλτε υψηλούς στόχους!

Πολλοί Δίδυμοι θα κάνουν σημαντικά ταξίδια ή θα μπορούσαν ακόμη και να μετακομίσουν σε άλλη χώρα. Άλλοι θα προκαλέσουν πάταγο στα μέσα ενημέρωσης και τις εκδόσεις. Τα αστέρια είναι πραγματικά υπέρ σας. Μην είσαι ντροπαλοί! Η Νέα Σελήνη στον Οίκο των Χρημάτων θα σας φέρει μια νέα δουλειά, μια αύξηση ή έναν προσοδοφόρο πελάτη. 

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 17 Ιουλίου! Θα νιώσετε τις ευλογίες να πέφτουν βροχή από ψηλά. Μια εξαιρετική περίοδος για ευχαρίστηση, ομορφιά και ρομαντισμό. Θα γοητεύσετε όσους συναντήσετε. 

Καρκίνος

Έφτασε ο μήνας των γενεθλίων σας! Όταν ο Ήλιος περνά από τη γενέθλια μοίρα του, αυτό ονομάζεται Ηλιακή Επιστροφή. Αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές περιόδους διότι δίνει μία πρόγευση για τη χρονιά που ακολουθεί. Κάντε μια λίστα με αυτά που θέλετε να ζήσετε το επόμενο έτος και ξεκινήστε να τα υλοποιείτε. 

Ο Δίας φέρνει μία ευκαιρία επέκτασης στην επαγγελματική σας ζωή. Σας δίνεται ένα δώρο επιτυχίας για τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει στο παρελθόν. Μερικοί Καρκίνοι θα θέλετε να αλλάξετε τομέα στην καριέρα σας, εάν δεν λαμβάνετε τον έπαινο που επιθυμείτε, και αν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα συμβαίνουν γρήγορα για να σας ωθήσουν σε αυτήν τη νέα κατεύθυνση. 

Ο Κρόνος θα σας διδάξει σημαντικά μαθήματα σχετικά με την εμπιστοσύνη και θα δώσει την ευκαιρία να βεβαιωθείτε, εάν βρίσκεστε στην τέλεια σχέση. Εάν είστε ελεύθεροι, θα βρείτε κάποιον που σας ικανοποιεί με όλους τους τρόπους, αλλά μόνο με επιμονή και αυτό το άτομο μπορεί να είναι μεγαλύτερο ή πιο έμπειρο από εσάς.  Όμως σίγουρα, οι Καρκίνοι θα αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας ικανοποιεί.

Η Πανσέληνος στις 13 φέρνει συζητήσεις για αρραβώνα, γάμο ή νέο συνεργάτη. Η Νέα Σελήνη στις 28 αναδεικνύει τα οικονομικά σας.

Λέων

Ετοιμαστείτε για έναν σημαντικό μήνα σε όλους τους τομείς, Λέοντες!

Σημαντικές αλλαγές έφτασαν με τον ευεργέτη Δία στον Οίκο της επέκτασης να δίνει το πράσινο φως για σπουδές, ταξίδια ή ακόμα και μετανάστευση.  

Όσοι θέλετε να επιστρέψετε στο σχολείο, κάντε το, αυτή είναι μια στιγμή για να διευρύνετε τη σοφία, τη γνώση και την αντίληψη σας. 

Ο Κρόνος, σε αντίθεση με το ζώδιο σας σας κάνει να αισθάνεστε λίγο πιο μόνοι καθώς νιώθετε ότι πρέπει να αποβάλλεται τις λάθος σχέσεις από τη ζωή σας. 

Ο πλανήτης αυτός μπορεί να φέρνει αρκετές δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων σας, όμως στην ουσία, σας κάνει πιο δυνατούς από ποτέ. 

Η Νέα Σελήνη θα σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε πού βρεθήκατε και πού θέλετε να πάτε. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για ξεκούραση και επαναφόρτιση. Ο πανίσχυρος Άρης φέρνει κίνηση στον επαγγελματικό σας τομέα από τις 5 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου. Είναι σαφές ότι θα είστε εξαιρετικά απασχολημένοι και θα δείτε την καριέρα σας να ανεβαίνει στα ύψη. Τέλος, ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιο σας στις 22, φέρνοντας περισσότερη λάμψη και ενθουσιασμό στη ζωή σας.

Παρθένος

Ένας σημαντικός μήνας για τα επαγγελματικά σας. Ο Δίας συνεχίζει να διασχίζει τον τομέα των κοινών περιουσιακών στοιχείων και της οικειότητας. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας αξέχαστος μήνας για εσάς που έχετε ιδιαίτερο δεσμό με το ταίρι σας.

Η περίοδος αυτή φέρνει εύνοια σε όσους Παρθένους αναζητούν ένα επιχειρηματικό κεφάλαιο, υποτροφία, δάνειο, ή ακόμα και έναν διακανονισμό διαζυγίου. 

Ο Κρόνος συνεχίζει να κάνει την επαγγελματική σας ζωή πιο απαιτητική από ποτέ. Μπορεί να αισθανθείτε ότι η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί πια. Μερικοί Παρθένοι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους ή να παραιτηθούν για να ακολουθήσουν το επάγγελμα  που θα τους κάνει πιο ευτυχισμένους. Αν και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, θα είστε καλύτερα μακροπρόθεσμα. 

Μπορεί να εμφανιστούν ασθένειες και θα σκέφτεστε: “Ουφ, όχι ξανά!” Αυτό θα γίνει για να βεβαιωθείτε ότι πρέπει βελτιώσετε τη διατροφή και τη ρουτίνα σας ώστε να είστε πιο δυνατοί από ποτέ. 

Τέλος, όταν ο Ήλιος στις 22, θα περάσει στον 12ο Οίκο σας και μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 28, θα κάνετε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε και να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για ξεκούραση και επαναφόρτιση, καθώς σας περιμένει μια πολύ δραστήρια χρονιά.

ΖΥΓΟΣ

O Δίας θα βοηθά τους Ζυγούς που είναι σε σχέση να έρθουν ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφό τους, να κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια και να απολαμβάνουν περισσότερο χρόνο μαζί. Οι ελεύθεροι έχουν πολλές πιθανότητες να συναντήσουν έναν έρωτα που είναι προορισμένος γι’ αυτούς.

Ευνοούνται επίσης όλες οι επαγγελματικές σχέσεις, οι συνεργασίες και οι διαπραγματεύσεις. Στη συνέχεια, ο Κρόνος συνεχίζει να εδραιώνει την παρουσία του στον Οίκο των παιδιών και του έρωτα. Μέχρι την άνοιξη του 2023, θα σας δίνει μαθήματα ζωής γύρω από όλους αυτούς τους τομείς. Η αλήθεια είναι ότι θα σας δυσκολέψει περισσότερο, όμως το θέμα με τον Κρόνο είναι ότι σας αναγκάζει να προσπαθήσετε πιο σκληρά από ποτέ, ώστε να «μεγαλώσετε».

Ο Άρης ενεργοποιεί τη σεξουαλική σας ορμή. Ωστόσο, εάν υπάρχουν ανισότητες, ανισορροπίες ή γενική έλλειψη σύμπνοιας με το ταίρι σας, αυτό θα προκαλέσει ένταση και συγκρούσεις. Όσον αφορά σε δάνεια και διακανονισμούς, μπορεί να χρειαστείτε επείγουσα βοήθεια. Προσοχή στα έξοδά σας!

Η Αφροδίτη από τις 17 Ιουλίου θα φέρει μια ευνοϊκή περίοδο με ανωτέρους ή στελέχη εξουσίας και θα ευνοηθείτε στην καριέρα σας. 

Η Νέα Σελήνη στην κοινωνική σας ζωή θα σας φέρει μια γνωριμία που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας μήνας με σημεία καμπής στη ζωή και τις σχέσεις είναι μπροστά σας.Ο Κρόνος σας φέρνει μαθήματα ζωής και σας αναγκάζει να εργαστείτε πολύ σκληρά για να δημιουργήσετε βάσεις για τις επόμενες δεκαετίες. 

Θα είστε ιδιαίτερα επικεντρωμένοι στις ανακαινίσεις και στη συντήρηση του σπιτιού σας ή ακόμα και να μετακομίσετε, εάν φανεί ότι οι βάσεις σας μέχρι τώρα ήταν αδύναμες.

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις γύρω από την οικογένεια, αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας βοηθήσει να έρθετε όλοι πιο κοντά. 

Ο Δίας φέρνει ευκολίες και στην απασχόληση σας. Αν ψάχνετε για καλύτερη δουλειά, αδράξτε τη μέρα. 

Ο Άρης από τον 6ο Οίκο, σας κάνει ιδιαίτερα απασχολημένους στη δουλειά, πιθανότατα να αναλάβετε περισσότερα έργα ή να σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε καλύτερη απασχόληση. 

Καλή εποχή για να ασχοληθείτε με θέματα διατροφής και φυσικής κατάστασης.

Πάνω απ’ όλα, χρησιμοποιήστε τον χρόνο που έχετε μπροστά σας για να βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. 

Η Νέα σελήνη στις 28 του μηνός φέρνει νέα επαγγελματικά σχέδια, καθώς και εξελίξεις στα επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές ευλογίες περιμένουν την ερωτική σας ζωή, Τοξότες!
Ο Δίας κάνει την καρδιά σας να ανθίσει. Πολλοί θα συναντήσετε το άλλο σας μισό, θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας και όσοι επιδιώκετε εγκυμοσύνη, μπορεί τώρα να γίνει. Θα έχετε περισσότερο χρόνο για διασκέδαση, παιχνίδια και περιπέτειες. 

Από την άλλη, ο Κρόνος φέρνει άτομα που αμφισβητούν την άποψη σας, αλλά αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι διατυπώνετε τα πάντα πολύ πιο καθαρά. 

Στα ταξίδια, μπορεί να βρείτε εμπόδια, καθώς δεν είστε τόσο ελεύθεροι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

Ο Άρης πυροδοτεί το πάθος μέχρι τις 5 Ιουλίου. Είναι ώρα να βάλετε πρώτα τις επιθυμίες της καρδιάς. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσουν νέες αγάπες και θα βγουν πολλά ραντεβού. Οι δεσμευμένοι θα δώσουν νέο πάθος κι έρωτα στη σχέση τους.

Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον 7ο  ενισχύει τις πιθανότητες για αρραβώνα ή ακόμα και γάμο.

Η Πανσέληνος στις 13 φέρνει την υλοποίηση μιας μεγάλη αύξησης, έναν προσοδοφόρο πελάτη ή νέα προσφορά εργασία.

Η Νέα Σελήνη αυτόν τον μήνα θα σας ανοίξει μια πόρτα για να προχωρήσετε σε ένα θέμα σπουδών, ταξιδιών και θα γεμίσει το μυαλό σας με πολλές ιδέες και σχέδια για το πώς να χτίσετε το μέλλον σας.

Αιγόκερως

Ο Δίας μπαίνει στον 4ο Οίκο σας φέρνοντας ευτυχία και ειρήνη στο σπίτι και τις οικογενειακές υποθέσεις. Μερικοί από εσάς θα μπορούσαν να βρουν περισσότερη ευχαρίστηση με τους συγγενείς τους ή να ανακαλύψουν ότι η ευρύτερη οικογένεια τους μεγαλώνει. Υπάρχει πιθανότητα να σας ζητηθεί να βοηθήσετε σε ένα οικογενειακό ζήτημα, ειδικά έναν από τους γονείς σας.

Για πολλούς έχει έρθει η ώρα να μετακινηθούν σε μια νέα τοποθεσία που θα είναι πιο ευρεία και πιο φωτεινή. 

Ο Κρόνος συνεχίζει να περιφέρεται εντός της οικονομικής σας ζώνης και σας δοκιμάζει στη διαχείριση χρημάτων και θα κάνει το αυγό της φωλιάς σας να μεγαλώσει περισσότερο από ποτέ. Σε μερικούς Αιγόκερους θα προκύψουν χρέη ή θα έχουν οικονομικές δυσκολίες. Αρχικά, θα αναγκαστούν να περιορίσουν τα έξοδα τους για να αντέξουν οικονομικά κάτι άλλο (όπως ένα νέο παιδί ή επένδυση σε ακίνητα). 

Τέλος, η Νέα Σελήνη στις 28 θα σας βοηθήσει να πάρετε ένα δάνειο, υποτροφία, επιχειρηματικό κεφάλαιο ή χρήματα από έναν διακανονισμό διαζυγίου, εάν έχετε χωρίσει πρόσφατα. Σίγουρα θα εστιάσετε στις ανάγκες και τις συνεργασίες σας, και αν αυτές ικανοποιούνται.

Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο σας στις 13 που θα φέρει μια σημαντική κορύφωση σε έναν προσωπικό στόχο! Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, οπότε σταθείτε στο επίκεντρο. 

Υδροχόος

Μήνας αλλαγών για τους Υδροχόους!

Ο Δίας θα φέρει τύχη σε όλα τα γραπτά σας, στο μάρκετινγκ και σε πνευματικές προσπάθειες. Μερικοί από εσάς θα μπορούσαν να αρχίσουν να εργάζονται πάνω σε ένα βιβλίο ή ένα σενάριο. 

Στη συνέχεια, ο Κρόνος συνεχίζει την παραμονή στο ζώδιο σας μέχρι την άνοιξη του 2023 και θα σας βοηθήσει να βάλετε σημαντικές βάσεις για όσα θα χτίσετε τις επόμενες τρεις δεκαετίες. Θα ωριμάσετε σε πολλά θέματα αν και ο Κρόνος θα σας κάνει να νιώθετε ότι κουβαλάτε το βάρος του κόσμου στους ώμους σας. Μπορεί μερικές φορές να νιώθετε λίγο πιο μελαγχολικοί, κουρασμένοι και μοναχικοί, αλλά αυτό συμβαίνει για να γίνετε ανθεκτικοί και ρεαλιστές.

Ο Άρης στον 4ο φέρνει δοκιμασίες στον οικογενειακό τομέα και να σας ζητηθεί να βοηθήσετε σε ένα οικογενειακό ζήτημα, ειδικά τους γονείς σας.

Παρόλα αυτά η Αφροδίτη θα κάνει τη ρομαντική σας ζωή να ανθίσει.

Η Πανσέληνος στον Οίκο του υποσυνειδήτου κάνει το τοπίο ταραχώδες, θα νιώσετε την ανάγκη να ανακάμψετε συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά.

Ιχθείς

Ο Δίας, δικός σας κυβερνήτης, βρίσκεται στον Οίκο των οικονομικών σας. Φέρνει αφθονία, θα δείτε μεγαλύτερα εισοδήματα, αυξήσεις μισθού ή μια προσοδοφόρα προσφορά εργασίας. 

Παράλληλα ο Άρης στον ίδιο οίκο προσθέτει την ενέργεια του στον τομέα της ευημερίας σας μέχρι τις 5 Ιουλίου. Προσέξτε τα έξοδα σας, καθώς ό,τι βγάζετε, πολύ εύκολα αυτήν την περίοδο, το ξοδεύετε με την ίδια ευκολία. Σας δίνει όμως και κίνητρο για να δουλέψετε περισσότερο.

Από τις 5 Ιουλίου ο Άρης περνά στον 3ο Οίκο και δίνει φωτιά στην επικοινωνίας σας. Χρησιμοποιήστε το μυαλό και τις ιδέες σας για να αναλάβετε την ηγεσία. Αντίθετα, μπορεί να ταξιδεύετε πολύ τις επόμενες εβδομάδες, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.

 Ο Κρόνος συνεχίζει να σας δίνει καρμικά μαθήματα από τον 12ο και σας αναγκάζει να ξεφορτωθείτε πολλές περιττές αποσκευές που κουβαλάτε από το παρελθόν.

Θα νιώσετε την ανάγκη να θεραπεύσετε και να αναπτύξετε το πνεύμα σας αυτή τη στιγμή, καθώς και να εκτιμήσετε όλα όσα έχετε χτίσει. 

Η Νέα Σελήνη στις 28 γίνεται στον τομέα της απασχόλησης, της ρουτίνας και της υγείας σας. Μπορείτε τώρα να βρείτε μια νέα δουλειά εάν ψάχνετε ή αναλαμβάνετε ξαφνικά περισσότερα έργα από τον τρέχοντα εργοδότη σας.

Ο Δίας, δικός σας κυβερνήτης, βρίσκεται στον Οίκο των οικονομικών σας. Φέρνει αφθονία, θα δείτε μεγαλύτερα εισοδήματα, αυξήσεις μισθού ή μια προσοδοφόρα προσφορά εργασίας. 

Παράλληλα ο Άρης στον ίδιο Οίκο προσθέτει την ενέργεια του στον τομέα της ευημερίας σας μέχρι τις 5 Ιουλίου. Προσέξτε τα έξοδα σας, καθώς ό,τι βγάζετε, πολύ εύκολα αυτήν την περίοδο, το ξοδεύετε με την ίδια ευκολία. Σας δίνει όμως και κίνητρο για να δουλέψετε περισσότερο.

Από τις 5 Ιουλίου ο Άρης περνά στον 3ο Οίκο και δίνει φωτιά στην επικοινωνίας σας. Χρησιμοποιήστε το μυαλό και τις ιδέες σας για να αναλάβετε την ηγεσία. Αντίθετα, μπορεί να ταξιδεύετε πολύ τις επόμενες εβδομάδες, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή.

 Ο Κρόνος συνεχίζει να σας δίνει καρμικά μαθήματα από τον 12ο και σας αναγκάζει να ξεφορτωθείτε πολλές περιττές αποσκευές που κουβαλάτε από το παρελθόν.

Θα νιώσετε την ανάγκη να θεραπεύσετε και να αναπτύξετε το πνεύμα σας αυτή τη στιγμή, καθώς και να εκτιμήσετε όλα όσα έχετε χτίσει. 

Η Νέα Σελήνη στις 28 γίνεται στον τομέα της απασχόλησης, της ρουτίνας και της υγείας σας. Μπορείτε τώρα να βρείτε μια νέα δουλειά εάν ψάχνετε ή αναλαμβάνετε ξαφνικά περισσότερα έργα από τον τρέχοντα εργοδότη σας.

Μπορεί να εμφανιστούν ασθένειες και θα σκέφτεστε: “Ουφ, όχι ξανά!” Αυτό θα γίνει για να βεβαιωθείτε ότι πρέπει βελτιώσετε τη διατροφή και τη ρουτίνα σας ώστε να είστε πιο δυνατοί από ποτέ. 

Τέλος, όταν ο Ήλιος στις 22, θα περάσει στον 12ο Οίκο σας και μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 28, θα κάνετε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείτε και να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για ξεκούραση και επαναφόρτιση, καθώς σας περιμένει μια πολύ δραστήρια χρονιά.

Ζυγός

O Δίας θα βοηθά τους Ζυγούς που είναι σε σχέση να έρθουν ακόμη πιο κοντά με τον σύντροφό τους, να κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια και να απολαμβάνουν περισσότερο χρόνο μαζί. Οι ελεύθεροι έχουν πολλές πιθανότητες να συναντήσουν έναν έρωτα που είναι προορισμένος γι’ αυτούς.

Ευνοούνται επίσης όλες οι επαγγελματικές σχέσεις, οι συνεργασίες και οι διαπραγματεύσεις. Στη συνέχεια, ο Κρόνος συνεχίζει να εδραιώνει την παρουσία του στον Οίκο των παιδιών και του έρωτα. Μέχρι την άνοιξη του 2023, θα σας δίνει μαθήματα ζωής γύρω από όλους αυτούς τους τομείς. Η αλήθεια είναι ότι θα σας δυσκολέψει περισσότερο, όμως το θέμα με τον Κρόνο είναι ότι σας αναγκάζει να προσπαθήσετε πιο σκληρά από ποτέ, ώστε να «μεγαλώσετε».

Ο Άρης ενεργοποιεί τη σεξουαλική σας ορμή. Ωστόσο, εάν υπάρχουν ανισότητες, ανισορροπίες ή γενική έλλειψη σύμπνοιας με το ταίρι σας, αυτό θα προκαλέσει ένταση και συγκρούσεις. Όσον αφορά σε δάνεια και διακανονισμούς, μπορεί να χρειαστείτε επείγουσα βοήθεια. Προσοχή στα έξοδα σας!

Η Αφροδίτη από τις 17 Ιουλίου θα φέρει μια ευνοϊκή περίοδο με ανωτέρους ή στελέχη εξουσίας και θα ευνοηθείτε στην καριέρα σας. 

Η Νέα Σελήνη στην κοινωνική σας ζωή θα σας φέρει μια γνωριμία που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Σκορπιός

Ένας μήνας με σημεία καμπής στη ζωή και τις σχέσεις είναι μπροστά σας.Ο Κρόνος σας φέρνει μαθήματα ζωής και σας αναγκάζει να εργαστείτε πολύ σκληρά για να δημιουργήσετε βάσεις για τις επόμενες δεκαετίες. 

Θα είστε ιδιαίτερα επικεντρωμένοι στις ανακαινίσεις και στη συντήρηση του σπιτιού σας ή ακόμα και να μετακομίσετε, εάν φανεί ότι οι βάσεις σας μέχρι τώρα ήταν αδύναμες.

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις γύρω από την οικογένεια, αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας βοηθήσει να έρθετε όλοι πιο κοντά. 

Ο Δίας φέρνει ευκολίες και στην απασχόληση σας. Αν ψάχνετε για καλύτερη δουλειά, αδράξτε τη μέρα. 

Ο Άρης από τον 6ο Οίκο, σας κάνει ιδιαίτερα απασχολημένους στη δουλειά, πιθανότατα να αναλάβετε περισσότερα έργα ή να σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε καλύτερη απασχόληση. 

Καλή εποχή για να ασχοληθείτε με θέματα διατροφής και φυσικής κατάστασης.

Πάνω απ’ όλα, χρησιμοποιήστε τον χρόνο που έχετε μπροστά σας για να βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. 

Η Νέα σελήνη στις 28 του μηνός φέρνει νέα επαγγελματικά σχέδια, καθώς και εξελίξεις στα επαγγελματικά.

Τοξότης

Πολλές ευλογίες περιμένουν την ερωτική σας ζωή, Τοξότες!
Ο Δίας κάνει την καρδιά σας να ανθίσει. Πολλοί θα συναντήσετε το άλλο σας μισό, θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας και όσοι επιδιώκετε εγκυμοσύνη, μπορεί τώρα να γίνει. Θα έχετε περισσότερο χρόνο για διασκέδαση, παιχνίδια και περιπέτειες. 

Από την άλλη, ο Κρόνος φέρνει άτομα που αμφισβητούν την άποψη σας, αλλά αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι διατυπώνετε τα πάντα πολύ πιο καθαρά. 

Στα ταξίδια, μπορεί να βρείτε εμπόδια, καθώς δεν είστε τόσο ελεύθεροι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

Ο Άρης πυροδοτεί το πάθος μέχρι τις 5 Ιουλίου. Είναι ώρα να βάλετε πρώτα τις επιθυμίες της καρδιάς. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσουν νέες αγάπες και θα βγουν πολλά ραντεβού. Οι δεσμευμένοι θα δώσουν νέο πάθος κι έρωτα στη σχέση τους.

Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον 7ο  ενισχύει τις πιθανότητες για αρραβώνα ή ακόμα και γάμο.

Η Πανσέληνος στις 13 φέρνει την υλοποίηση μιας μεγάλη αύξησης, έναν προσοδοφόρο πελάτη ή νέα προσφορά εργασία.

Η Νέα Σελήνη αυτόν τον μήνα θα σας ανοίξει μια πόρτα για να προχωρήσετε σε ένα θέμα σπουδών, ταξιδιών και θα γεμίσει το μυαλό σας με πολλές ιδέες και σχέδια για το πώς να χτίσετε το μέλλον σας.

Αιγόκερως

Ο Δίας μπαίνει στον 4ο Οίκο σας φέρνοντας ευτυχία και ειρήνη στο σπίτι και τις οικογενειακές υποθέσεις. Μερικοί από εσάς θα μπορούσαν να βρουν περισσότερη ευχαρίστηση με τους συγγενείς τους ή να ανακαλύψουν ότι η ευρύτερη οικογένεια τους μεγαλώνει. Υπάρχει πιθανότητα να σας ζητηθεί να βοηθήσετε σε ένα οικογενειακό ζήτημα, ειδικά έναν από τους γονείς σας.

Διαβάστε επίσης: