Από EW Staff
23 Ιουλίου, 2022 @ 20:10
maxresdefault
maxresdefault 1

Η πλέον ειδήμων Kris Jenner στην διαφημιστική καταχώρηση του Master Class.
View this post on Instagram

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

H Kris Jenner, η “αρχηγός” της πιο διάσημης οικογένειας του πλανήτη, παραδίδει τώρα μια σειρά online σεμιναρίων masterclass σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα από όλους: Πώς να κάνεις το καλύτερο branding και marketing του εαυτού σου.”Το ότι παραμένω πιστή στις βασικές μου αξίες είναι το μυστικό της επιτυχίας μου” δηλώνει η γνωστή “momager”, η 66χρονη μητέρα των Kardashians προτρέπει όσες και όσους θαυμάζουν την καριέρα την δική της αλλά και των θυγατέρων της να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια της.

maxresdefault

Kris Jenner: Κατάφερε να κάνει όλες τις κόρες της αλλά και τον εαυτό της, παγκόσμια είδωλα

Η θρυλική μάνατζερ των Kardashians προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να γνώρισουν τον εαυτό τους, να βρουν την ιστορία τους και να καταλήξουν στο πώς θέλουν να γίνουν διάσημοι. Η Jenner, έχοντας κατορθώσει να μετατρέψει ένα τηλεοπτικό reality show με τη ζωή της οικογένειάς της σε μια πραγματική μηχανή τυπώματος εκατομμυρίων δολαρίων δημιουργώντας μια αυτοκρατορία, μάλλον έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει καλύτερη coach.

Να επισημάνουμε ότι η Kris Jenner δεν δουλεύει αμισθί για τις κόρες τη: Κim, Khloe, Kourtney, Kendall & Kylie. Συνολικά απ’ όλες τους αμοίβεται με 40 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο ενώ η περιουσία της ίδιας ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια δολάρια!

IMG 5049 2

Learn from the Momager: Υπάρχει γυναίκα που να ξέρει καλύτερα το μυστικό του personal branding;
Η διαφήμιση του Master Class εμφανίστηκε στο Facebook

Διαβάστε επίσης: