Το δίκτυο κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Από EW Staff
27 Αυγούστου, 2021 @ 13:15

H νέα τηλεοπτική σειρά του Peter McKenna με τίτλο “Kin“, θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο δίκτυο του AMC+ και το πρώτο επίσημο trailer είναι γεγονός.

Πρόκειται για ένα δράμα οκτώ επεισοδίων, τοποθετημένο στο Δουβλίνο, που διεισδύει στα άδυτα της ιρλανδικής συμμορίας των Kinsellas, κατά τη διάρκεια ενός πόλεμου, που έχει ξεσπάσει εναντίον του “βασιλιά των ναρκωτικών” Eamon Cunningham (Hinds).

Όταν ένα αγόρι σκοτώνεται, η οικογένειά του ξεκινά πόλεμο με ένα διεθνές καρτέλ, σε έναν πόλεμο που δύσκολα θα κερδίσει. Το μόνο, που έχουν για όπλο τους, είναι κάτι που λείπει από τον Hinds. Τους δεσμούς του αίματος και της οικογένειας.

Στη συμμορία τους, οι Kinsellas είναι οι απόλυτοι σταρ. Κυκλοφορούν σαν celebrities, έχουν ψευδώνυμα, εξωτικά ζώα και συχνά ντύνονται σαν γυναίκες. Ένας κόσμος με ναρκωτικά, όπλα, πίστη, οικογένεια, φόνους, άντρες και… μια γυναίκα.

Το καστ της σειράς πλαισιώνουν οι Charlie Cox ως Michael Kinsella, Aidan Gillen ως Frank Kinsella, Ciarán Hinds που πρωταγωνιστεί ως Eamon Cunningham, η Clare Dunne ως Amanda Kinsella, ο Sam Keeley ως Eric “Viking” Kinsella, ο Emmett J. Scanlan ως Jimmy Kinsella, η Maria Doyle Kennedy στον ρόλο της Bridget “Birdy” Goggins, η Hannah Adeogun ως Anna Areoye και η Yasmin Seky ως Nikita Murphy.

Δίπλα στον Peter McKenna στη δημιουργία της ταινίας είναι και η Ciarán Donnelly.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: