Από EW Staff
25 Αυγούστου, 2022 @ 15:14
IMG 6857

Νέα καριέρα για την Hillary Clinton αυτή τη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας.

Η πρώην Πρώτη Κυρία, Γερουσιαστής και Υπουργός Εξωτερικών παίρνει τα ηνία της παρουσίασης και μαζί με την κόρη της Chelsea θα παρουσιάζουν στο Apple TV+ τη σειρά ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων ”Gutsy”, η οποία κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου. 

IMG 6855

“Γυναίκες με Κότσια”: H Hillary παίρνει συνέντευξη από την Kim Kardashian για την εκπομπή της “Gutsy” στην Apple TV!

Η σειρά ντοκιμαντέρ είναι βασισμένη στο best seller των New York Times, ”The Book of GutsyWomen: Favorite Stories of Courage and Resilience” και σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε την 74χρονη Hillary και την 42χρονη κόρη της να παίρνουν συνεντεύξεις από γυναίκες πρωτοπόρους η καθεμιά στον τομέα της, αλλά και γυναίκες της διπλανής πόρτας που έχουν κάτι να πουν. 

Μολονότι οι δυο τους έχουν βρεθεί για χρόνια μπροστά από τις κάμερες ως δημόσια πρόσωπα, ομολογούν πως η ευθύνη του να παίρνεις εσύ συνέντευξη και μάλιστα τηλεοπτική είναι τεράστια, αλλά αυτό συνιστά άλλη μια ενδιαφέρουσα πρόκληση καθώς και ένα στάδιο εξέλιξης της μεταξύ τους σχέσης.

IMG 6858

Hillary & Chelsea: Μητέρα και κόρη στην καμπάνια προώθησης της εκπομπής από την Apple TV!

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε τις δύο γυναίκες να παίρνουν συνέντευξη από την KimKardashian και να μιλάνε για πολιτική, αλλά και από την Megan Thee Stallion, ενώ έχουν ανακοινωθεί ως καλεσμένες η Amy Schumer, η Wanda Sykes, η Amber Ruffin, η Jane Goodall, η Goldie Hawn με την κόρη της Kate Hudson καθώς και η πυροσβέστης Jackie Michelle Martinez και η ακτιβίστρια Shannon Watts.

IMG 6857

H πρώτη συνάντηση Kim & Hillary επισφραγίστηκε με μία sefie στο Instagram!
IMG 6854 2 1

H παρολίγον…πλανητάρχης σε ρόλο παρουσιάστριας υποκλίνεται στο εμπορικό φαινόμενο Kim Kardashian! Το ρεπορτάζ φιλοξένησε το αμερικανικό People, “αδερφάκι” του Entertainment Weekly!


Δείτε το τρέιλερ της νέας εκπομπής στην Apple TV με παρουσιάστριες τις Hillary & Chelsea Clinton!

Διαβάστε επίσης: