Από EW Staff
06 Αυγούστου, 2022 @ 04:23
Kim & Pete φαίνεται ότι χώρισαν οριστικά!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα! Kim & Pete χώρισαν ξαφνικά! Πηγές κοντά στην Kardashian έσπευσαν να το επιβεβαιώσουν. Η 41 ετών τηλε-περσόνα και ο 28 χρονος κωμικός και παρουσιαστής δεν είναι πια μαζί. Τα πρώτα στοιχεία λένε ότι το ζευγάρι χώρισε επειδή βρισκόταν σπάνια λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων άλλες πηγές αναφέρουν ότι το χάσμα γινόταν μεγαλύτερο όσο παιρνούσε ο καιρός και φαινόταν η διαφορά ηλικίας.

O Pete αυτή την εποχή γυρίζει το Wizards! στην Aυστραλία όπου η Kim τον επισκέφτηκε τον περασμένο Ιούλιο. Το ζευγάρι βρήκε καταφύγιο σε ένα οικολογικό ξενοδοχείο στη ζούγκλα που λέγεται Daintree Rainforest αλλά ούτε αυτή η απομόνωσή τους στάθηκε ικανή να σώσει τη σχέση τους. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Saturday Night Live 9 μήνες πριν όταν έκαναν μαζί ένα σκετς με τον Αλαντίν και ο ηθοποιός φίλησε την Kim. H πλευρά του Davidson πάντως επιβεβαίωσε τον χωρισμό κάτι που κάνει το γεγονός αυτό ακόμα πιο βέβαιο. Κάτι βέβαια που αποτελεί βούτηρο στο ψωμί του Κanye που είχε αποκαλύψει ότι προσεύχονταν να χωρίσουν!

IMG 8942

Εκεί που θεωρούσαμε ότι το ζευγάρι θα επισημοποιούσε τη σχέση, έγινε το αντίθετο,…

IMG 8943

Μέχρι χθες αχώριστοι και σήμερα δύο ξένοι!
Τίποτα δεν προμήνυε ότι το καυτό ειδύλλιο θα κρατούσε τόσο λίγο!

Στο πρόσφατο ταξίδι του ζευγαριού στις Μαλδίβες.

Διαβάστε επίσης: